producator de scutere regele lupului en-gros

producator de scutere regele lupului en-gros

Prezentarea trotinetei Wolf King – Ultima ta cursă

Experimentați puterea și stilul trotinetei Wolf King

Sunteți gata să vă duceți plimbarea la următorul nivel? Nu căutați mai departe decât Trotineta Regele Lupului. Cu motorul său puternic, designul elegant și caracteristicile de top, acest scuter este alegerea supremă pentru cei care doresc atât performanță, cât și stil.

Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Conceput pentru aventurierul modern, trotineta Regele Lupului este construită pentru a cuceri orice teren. Indiferent dacă mergi pe străzile orașului sau explorezi trasee off-road, acest scuter te va duce în locuri în care nu ai mai fost niciodată. Anvelopele sale robuste și cadrul robust asigură o călătorie lină și stabilă, în timp ce motorul său puternic vă propulsează fără efort înainte.

Performanță puternică

Trotineta Wolf King este echipată cu un motor de înaltă performanță care oferă viteză și accelerație impresionante. Cu tehnologia sa avansată, acest scuter poate atinge viteze de până la 40 de mile pe oră, permițându-vă să treceți prin trafic și să lăsați pe alții în praf. Bateria puternică asigură o călătorie de lungă durată, astfel încât să vă puteți bucura de ore întregi de distracție non-stop.

Design elegant și stilat

Nu numai că Trotineta Regele Lup funcționează ca o fiară, dar arată și ca una. Designul său elegant și modern va îndrepta cu siguranță capetele oriunde ați merge. Cu culorile sale îndrăznețe și detaliile atrăgătoare, acest scuter este o adevărată declarație de stil. Indiferent dacă ești un creator de tendințe sau pur și simplu vrei să ieși în evidență din mulțime, trotineta Wolf King este alegerea perfectă.

Confort și comoditate

Înțelegem că o plimbare confortabilă este esențială, motiv pentru care trotineta Wolf King este concepută având în vedere confortul tău. Piesa spațioasă pentru picioare oferă spațiu amplu pentru picioarele dvs., în timp ce ghidonul reglabil vă permite să găsiți poziția perfectă de condus. Dimensiunea compactă a scuterului îl face ușor de manevrat prin spații înguste, iar construcția sa ușoară asigură o manevrare fără efort.

Funcții avansate de siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta Wolf King este echipată cu caracteristici avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură. Sistemul de frânare receptiv permite opriri rapide și precise, în timp ce farurile și stopurile LED strălucitoare asigură vizibilitatea, chiar și în condiții de lumină slabă. Cu trotineta Wolf King, poți să călătorești cu încredere, știind că ești protejat.

Ușor de întreținut

Credem că deținerea unui scuter ar trebui să fie fără probleme. De aceea, trotineta Wolf King este concepută pentru o întreținere ușoară. Cu construcția sa durabilă și materialele de înaltă calitate, acest scuter este construit pentru a rezista. Întreținerea de rutină este simplă, iar echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Achiziți-vă trotineta Regele Lupului astăzi

Sunteți gata să experimentați fiorul trotinetei Regele Lupului? Nu ratați această oportunitate de a deține cursa supremă. Indiferent dacă ești un călăreț experimentat sau un începător, acest scuter este potrivit pentru toate nivelurile de calificare. Vizitați site-ul nostru web sau contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre Wolf King Scooter și despre cum îl puteți obține pe al dvs.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart