producator de scutere wolf warrior en-gros

producator de scutere wolf warrior en-gros

The Ultimate Wolf Warrior Scooter – Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Prezentarea lui Wolf Warrior Scooter

Ești gata să experimentezi fiorul aventurilor off-road ca niciodată? Nu căutați mai departe decât Trotineta Wolf Warrior, însoțitorul suprem pentru iubitorii de adrenalină și pasionații de aer liber. Cu performanța sa puternică, designul robust și caracteristicile de ultimă oră, acest scuter este construit pentru a cuceri orice teren și pentru a vă duce aventurile la noi culmi.

Putere și performanță de neegalat

Echipat cu două motoare de 1200 W, trotineta Wolf Warrior oferă o viteză maximă uimitoare de 50 mph. Indiferent dacă navigați pe trasee accidentate, urcați pe dealuri abrupte sau navigați pe străzile orașului, acest scuter trece fără efort prin orice obstacol în cale. Cu o autonomie maximă de până la 70 de mile cu o singură încărcare, puteți explora în aer liber fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie.

Conceput pentru durabilitate

Trotineta Wolf Warrior este construită pentru a rezista în cele mai dure condiții. Cadrul său robust este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, asigurând o durabilitate excepțională și rezistență la uzură. Anvelopele de teren ale scuterului oferă tracțiune și stabilitate excelente, permițându-vă să abordați cu încredere terenuri denivelate, poteci cu pietriș și chiar poteci noroioase. Ploaie sau soare, acest scuter este gata să vă însoțească în cele mai sălbatice aventuri ale voastre.

Sistem avansat de suspensie

Dispunând de un sistem dublu de suspensii, trotineta Wolf Warrior oferă o călătorie lină și confortabilă chiar și pe suprafețe accidentate. Amortizoarele hidraulice din față și din spate absorb șocurile și vibrațiile, minimizând impactul asupra corpului și asigurând o experiență de condus mai plăcută. Spune la revedere șocurilor și loviturilor și salut la o călătorie mai lină și mai controlată.

Comenzi intuitive și caracteristici de siguranță

Cu designul său ușor de utilizat, trotineta Wolf Warrior este potrivită pentru călăreți de toate nivelurile de calificare. Comenzile intuitive vă permit să accelerați, să frânați și să comutați între diferite moduri de conducere fără efort. Scuterul este echipat cu lumini LED din față și din spate, asigurând vizibilitate și siguranță optime în timpul plimbărilor pe timp de noapte. În plus, claxonul încorporat și sistemul electronic de frânare oferă un plus de liniște sufletească, permițându-vă să navigați cu ușurință prin trafic.

Confort și portabilitate

În ciuda performanței sale puternice, trotineta Wolf Warrior este surprinzător de portabilă. Designul său pliabil vă permite să depozitați și să transportați cu ușurință scuterul, făcându-l ideal pentru aventurierii din mers. Indiferent dacă explorați sălbăticia sau faceți naveta la serviciu, acest scuter oferă echilibrul perfect între confort și funcționalitate.

Personalizează-ți cursa

Personalizează-ți trotineta Wolf Warrior cu o gamă de accesorii opționale. De la suporturi pentru telefon și genți de depozitare până la iluminare suplimentară și anvelope îmbunătățite, puteți personaliza scuterul pentru a se potrivi nevoilor și stilului dumneavoastră unic. Ieșiți în evidență din mulțime și faceți o declarație cu propriul dvs. scooter personalizat Wolf Warrior.

Alăturați-vă comunității Wolf Warrior

Când alegeți Trotineta Wolf Warrior, nu obțineți doar un vehicul de înaltă performanță, ci vă alăturați unei comunități de aventurieri care au aceleași idei. Împărtășește-ți experiențele, schimbă sfaturi și conectează-te cu alți călăreți Wolf Warrior din întreaga lume. Experimentați fiorul călătoriilor în off-road împreună și creați prietenii pe viață pe parcurs.

Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Ești gata să pornești în aventuri off-road de neuitat? Scooterul Wolf Warrior este biletul tău către emoție și explorare alimentată de adrenalină. Cu puterea, durabilitatea și caracteristicile avansate de neegalat, acest scuter este conceput pentru a vă duce în locuri în care nu ați mai fost niciodată. Pregătește-te să-ți eliberezi aventurierul interior și să cucerești sălbăticia cu trotineta Wolf Warrior.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart