producătorul de scutere en-gros

producătorul de scutere en-gros

Scuterul – Modul dumneavoastră de transport fiabil și elegant

Vă prezentăm trotineta, soluția perfectă pentru oricine caută un mod de transport fiabil și elegant. Indiferent dacă aveți nevoie să faceți naveta la serviciu, să faceți comisioane sau pur și simplu să vă bucurați de o plimbare pe îndelete prin oraș, trotineta vă găsește.

Eficiență și confort

Cu designul său compact și cadrul ușor, trotineta este incredibil de ușor de manevrat prin trafic și de navigat în spații înguste. Spune-ți rămas bun de la necazul de a găsi locuri de parcare sau de a aștepta la cozi lungi pentru transportul public. Cu scuterul, puteți trece prin străzile orașului și puteți ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

Performanță puternică

Nu vă lăsați să vă păcălească dimensiunea – trotineta are o putere excelentă când vine vorba de performanță. Echipat cu un motor puternic, oferă o accelerație lină și viteze maxime impresionante. Indiferent dacă abordezi dealuri sau mergi pe drumuri plate, scuterul asigură o plimbare palpitantă de fiecare dată.

Confort și siguranță

Confortul și siguranța dvs. sunt prioritățile noastre principale. Trotineta dispune de un scaun confortabil și ghidon ergonomic, permițându-vă să conduceți ore întregi fără niciun disconfort. De asemenea, vine cu funcții avansate de siguranță, cum ar fi frâne receptive și lumini LED strălucitoare, asigurând vizibilitate și control maxim pe drum.

Stil și personalizare

Exprimați-vă individualitatea cu gama largă de modele și opțiuni de culoare a scuterului. Indiferent dacă preferi un aspect clasic sau un stil îndrăzneț și vibrant, există un scuter care se potrivește gusturilor tale. În plus, îți poți personaliza trotineta cu accesorii precum compartimente de depozitare, suporturi pentru telefon și multe altele, făcându-l unic al tău.

Ecologist și rentabil

Alăturați-vă mișcării ecologice cu trotineta, care funcționează cu combustibil curat și eficient. Nu numai că veți reduce amprenta de carbon, dar veți economisi și bani la costurile cu combustibilul. Eficiența excelentă a consumului de combustibil a scuterului vă asigură că puteți parcurge distanța fără a vă pierde banii.

Întreținere ușoară

Înțelegem că timpul tău este prețios, motiv pentru care trotineta este concepută pentru o întreținere ușoară. Cu caracteristicile sale ușor de utilizat și piesele accesibile, puteți efectua rapid sarcini de întreținere de rutină sau puteți solicita asistență de la un profesionist. Petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă cu privire la întreținere și mai mult timp bucurându-vă de drumul deschis.

Satisfacția clientului garantată

La Scooter, ne mândrim să oferim servicii excepționale pentru clienți. Echipa noastră este dedicată să vă asigure satisfacția din momentul în care faceți achiziția. Oferim garanții, asistență post-vânzare de încredere și o rețea de centre de service autorizate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Încrederea și loialitatea dumneavoastră sunt forțele noastre motrice.

Experimentați diferența cu scuterul

Sunteți gata să vă îmbunătățiți experiența de transport? Alege trotineta și bucură-te de amestecul perfect de eficiență, performanță, stil și accesibilitate. Alăturați-vă comunității în creștere de motocicliști mulțumiți de Scooter și descoperiți libertatea și bucuria de a conduce scooterul astăzi.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart