Scooter max producător en-gros

Scooter max producător en-gros

Scooter Max – Trotineta electrică supremă pentru distracție și confort maxim

Ești gata să experimentezi fiorul de a conduce un scuter ca niciodată? Nu căutați mai departe decât Scooter Max, trotineta electrică supremă concepută pentru a oferi distracție și comoditate maximă pentru călăreții de toate vârstele. Cu motorul său puternic, designul elegant și funcțiile avansate, Scooter Max este alegerea perfectă pentru naveta zilnică, plimbările pe îndelete și orice altceva.

Dezlănțuiți puterea

Scooter Max este echipat cu un motor de înaltă performanță care oferă o viteză maximă impresionantă și o accelerație rapidă. Fie că treci prin străzile aglomerate ale orașului sau că mergi pe căi pitorești, vei experimenta fiorul vitezei și puterii fără efort.

Baterie de lungă durată

Nu lăsați o baterie descărcată să vă strice distracția. Scooter Max dispune de o baterie de lungă durată care vă permite să călătoriți kilometri întregi cu o singură încărcare. Cu sistemul său eficient de management al energiei, vă puteți bucura de plimbări prelungite fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

Confortabil și elegant

Scooter Max nu este doar puternic, ci și conceput pentru confort. Ghidonul ergonomic și scaunul reglabil asigură o poziție confortabilă de condus, în timp ce designul elegant și modern va atrage capetele oriunde ai merge. Cu Scooter Max, poți să călătorești cu stil, fără a compromite confortul.

Funcții inteligente

Scooter Max este plin de funcții inteligente care vă îmbunătățesc experiența de mers. Luminile LED încorporate oferă vizibilitate și siguranță sporite, făcându-l perfect pentru plimbările nocturne. Afișajul ușor de citit arată informații importante, cum ar fi viteza, nivelul bateriei și distanța parcursă, permițându-vă să fiți informat în orice moment.

Comfort la îndemână

Scooter Max este conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Cu designul său ușor și pliabil, îl puteți transporta cu ușurință în transportul public sau îl puteți depozita în spații înguste. Comenzile intuitive și mecanismul simplu de pliere asigură o funcționare fără probleme, făcându-l însoțitorul perfect pentru naveta zilnică.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scooter Max este echipat cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv un sistem de frânare receptiv și anvelope durabile pentru o tracțiune optimă. Construcția robustă și materialele de înaltă calitate asigură performanțe de lungă durată, astfel încât să puteți călători cu încredere știind că Scooter Max este construit pentru a rezista.

Alăturați-vă comunității Scooter Max

Când alegeți Scooter Max, nu cumpărați doar un scuter, ci vă alăturați unei comunități de persoane care au aceleași idei care vă împărtășesc pasiunea pentru trotinete electrice. Conectați-vă cu ceilalți cicliști, împărtășiți-vă experiențele și descoperiți împreună rute și aventuri noi. Experimentați emoția de a conduce cu Scooter Max. Indiferent dacă sunteți un călăreț experimentat sau nou în lumea scuterelor electrice, Scooter Max este alegerea perfectă pentru distracție și confort maxim. Ia-l pe al tău astăzi și începe să te bucuri de libertatea scuterelor electrice ca niciodată!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart