Scuter de mobilitate cu 3 roți pentru adulți producător angro

Scuter de mobilitate cu 3 roți pentru adulți producător angro

Descoperiți scuterul perfect cu 3 roți pentru adulți

Experimentați libertatea și independența cu un trotinet cu 3 roți

Sunteți sau o persoană dragă în căutarea unui mod fiabil și convenabil de transport? Nu căutați mai departe decât scuterele noastre de top cu 3 roți pentru adulți. Proiectate pentru confortul și mobilitatea dumneavoastră, trotinetele noastre oferă o modalitate sigură și eficientă de a vă naviga cu ușurință prin activitățile zilnice.

De ce să alegeți o trotinetă cu 3 roți?

Trotinetele noastre cu 3 roți sunt proiectate special pentru a oferi stabilitate, manevrabilitate și confort. Indiferent dacă faceți comisioane, explorați în aer liber sau pur și simplu vă deplasați prin casă, aceste scutere oferă echilibrul perfect între funcționalitate și stil.

Caracteristici și beneficii cheie

  • Stabilitate: Cu trei roți poziționate strategic, trotinetele noastre oferă o stabilitate sporită, asigurând o călătorie lină și sigură.
  • < li>Manevrabilitate: Designul compact și raza de viraj redusă a scuterelor noastre facilitează navigarea prin holuri înguste, centre comerciale aglomerate și străzi aglomerate.

  • Confort: Trotinetele noastre sunt echipate cu scaune ergonomice, cotiere reglabile și un sistem de suspensie netedă, care vă oferă o călătorie confortabilă și plăcută.
  • Durată lungă de viață a bateriei: Spuneți la revedere. pentru a varia anxietatea! Trotinetele noastre dispun de baterii de lungă durată care vă permit să călătoriți pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.
  • Confort: multe dintre trotinetele noastre de mobilitate cu 3 roți sunt proiectate cu caracteristici convenabile. precum coșuri de depozitare, suporturi pentru pahare și comenzi ușor de utilizat, făcându-vă activitățile zilnice fără probleme.
  • Portabilitate: trebuie să vă luați scuterul din mers? Modelele noastre ușoare și pliabile permit transportul și depozitarea ușoară, astfel încât să vă puteți aduce scuterul oriunde trebuie să mergeți.
  • Siguranță: Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Trotinetele noastre sunt echipate cu caracteristici de siguranță, cum ar fi roți anti-răsturnare, lumini LED strălucitoare și frâne ușor de atins, asigurând o călătorie sigură de fiecare dată.

Alegeți mobilitatea perfectă pe 3 roți. Scooter pentru tine

La Rooder Group, oferim o gamă largă de scutere de mobilitate cu 3 roți, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale individuale. Fie că sunteți în căutarea unui scuter compact pentru utilizare în interior sau a unui model robust pentru exterior, avem opțiunea perfectă pentru dvs.

Angajamentul nostru față de calitate

Când alegeți scuterele noastre de mobilitate cu 3 roți, puteți avea încredere că investiți într-un produs de înaltă calitate. Ne aprovizionăm scuterele de la producători de renume, care acordă prioritate siguranței, durabilității și performanței. În plus, echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Experimentați libertatea astăzi

Nu lăsați mobilitatea limitată să vă rețină. Cu trotinetele noastre de mobilitate cu 3 roți pentru adulți, vă puteți recâștiga independența și vă puteți bucura de libertatea de a merge oriunde doriți. Răsfoiți astăzi selecția noastră și găsiți scuterul perfect pentru a vă îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart