scuter electric cu trei roți pentru adulți producător angro

scuter electric cu trei roți pentru adulți producător angro

Scuter electric cu trei roți pentru adulți – Plimbarea perfectă pentru navetă și recreere

Experimentați confortul și distracția supremă cu un trotinet electric cu trei roți pentru adulți

V-ați săturat să stați pe scaun în trafic sau te chinui să găsești locuri de parcare? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică cu trei roți pentru adulți este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră zilnice de navetă. Cu designul său elegant, motorul puternic și funcțiile avansate, acest scuter oferă o modalitate convenabilă și ecologică de a călători prin oraș.

Transport eficient și ecologic

Scuterul nostru electric cu trei roți este alimentat de un motor electric de încredere, ceea ce îl face o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale pe gaz. Alegând scuterul nostru, nu doar reduceți amprenta de carbon, ci și economisiți costurile cu combustibilul. Este o situație de câștig-câștig atât pentru tine, cât și pentru mediu!

Stabilitate și siguranță

Proiectat având în vedere stabilitatea, scuterul nostru cu trei roți oferă o călătorie sigură și confortabilă pentru adulții de toate vârstele. Cele două roți din față și o roată din spate oferă stabilitate și echilibru îmbunătățite, oferindu-vă liniște sufletească în timpul mersului. În plus, scuterul este echipat cu caracteristici de siguranță, cum ar fi un sistem de frânare fiabil și lumini LED strălucitoare, asigurând o călătorie în siguranță, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Performanță puternică

Nu lăsați să vă păcălească dimensiunea compactă! Trotineta noastră electrică cu trei roți este echipată cu un motor puternic care oferă performanțe impresionante. Cu accelerația sa rapidă și manevrarea lină, veți putea naviga cu ușurință pe străzile orașului. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați locurile preferate din cartier, acest scuter vă va duce acolo în cel mai scurt timp.

Confort și comoditate

Înțelegem importanța confortului în timpul navetei zilnice. De aceea, scuterul nostru electric cu trei roți este proiectat cu un scaun spațios și ergonomic, permițându-vă să călătoriți confortabil pentru perioade îndelungate. Trotineta are, de asemenea, un compartiment de depozitare convenabil, perfect pentru a-ți transporta lucrurile esențiale în timpul deplasării. În plus, dimensiunea sa compactă îl face ușor de manevrat prin zone aglomerate și de depozitat în spații înguste.

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul călătoriei? Scuterul nostru electric cu trei roți este echipat cu o baterie litiu-ion de mare capacitate care asigură o încărcare de lungă durată. Cu o singură încărcare, puteți călători până la XX mile, în funcție de teren și de condițiile de mers. În plus, scuterul vine cu un indicator de baterie încorporat, permițându-vă să monitorizați cu ușurință încărcarea rămasă.

Opțiuni personalizabile

Credem că scuterul tău ar trebui să reflecte stilul tău personal. De aceea, scuterul nostru electric cu trei roți pentru adulți oferă opțiuni personalizabile, permițându-vă să alegeți dintr-o gamă de culori și accesorii. Indiferent dacă preferați un aspect elegant și minimalist sau doriți să adăugați ceva personalitate cu culori vibrante, scuterul nostru poate fi adaptat preferințelor dvs.

Concluzie

Cu designul său eficient și ecologic, stabilitatea și caracteristicile de siguranță, performanța puternică, confortul și confortul, durata de viață lungă a bateriei și opțiunile personalizabile, trotineta noastră electrică cu trei roți pentru adulți este călătoria perfectă pentru navetă și recreere. Spune-ți adio blocajelor de trafic și problemelor de parcare și îmbrățișează libertatea și distracția scuterelor electrice. Investește în naveta zilnică și bucură-te de confortul și entuziasmul pe care scuterul nostru le aduce. Pregătește-te să experimentezi bucuria transportului fără efort și durabil!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart