scuter electric mic pentru adulți producător angro

scuter electric mic pentru adulți producător angro

Scuter electric mic pentru adulți – compact, convenabil și ecologic

Vă prezentăm trotineta electrică mică pentru adulți

Căutați o modalitate convenabilă și ecologică de a face naveta prin oraș? Scuterul nostru electric mic pentru adulți este soluția perfectă. Cu designul său compact și performanța puternică, acest scuter oferă o călătorie confortabilă și eficientă pentru locuitorii urbani.

Design compact

Micul nostru scuter electric este proiectat având în vedere caracterul compact. Cadrul său elegant și ușor permite o manevrabilitate ușoară, făcându-l ideal pentru a naviga pe străzi aglomerate și căi înguste. Indiferent dacă trebuie să călătoriți la serviciu, să faceți comisioane sau să explorați orașul, acest scuter vă va duce fără efort din punctul A în punctul B.

Performanță puternică

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa – micul nostru electric scuterul are un pumn când vine vorba de performanță. Echipat cu un motor electric de înaltă calitate, oferă o călătorie lină și puternică. Cu o viteză maximă de [inserați viteza maximă], veți putea trece prin trafic și veți putea ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

Comfort la îndemână

Micul nostru scuter electric este conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Dispune de un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să reglați viteza, să monitorizați durata de viață a bateriei și să activați farurile cu doar câteva atingeri simple. Trotineta vine, de asemenea, cu un port USB încorporat, astfel încât să vă puteți încărca convenabil dispozitivele din mers.

Transport ecologic

Alegând scuterul nostru electric mic, nu beneficiați doar de dvs., ci și de mediu. Cu zero emisii și consum redus de energie, acest scuter este o alternativă mai ecologică la vehiculele tradiționale pe gaz. Reduceți amprenta de carbon și contribuiți la o planetă mai curată și mai sănătoasă cu fiecare călătorie.

Confort și siguranță

Înțelegem că confortul și siguranța sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea unui mod de transport. Micul nostru scuter electric este echipat cu un scaun cu perne și ghidon reglabil, asigurând o experiență confortabilă de condus pentru adulții de toate înălțimile. În plus, are lumini față și spate, precum și un sistem de frânare receptiv, pentru a vă spori siguranța pe drum.

Întreținere ușoară

Întreținerea scuterului nostru electric mic este ușoară. Cu construcția sa durabilă și componentele de înaltă calitate, vă puteți aștepta la ani de performanță fiabilă. Scuterul vine, de asemenea, cu un acumulator detașabil, ceea ce face convenabil să fie încărcat și înlocuit atunci când este necesar. Spune la revedere reparațiilor costisitoare și salută transportul fără probleme.

Concluzie

Micul nostru scuter electric pentru adulți oferă o soluție compactă, convenabilă și ecologică pentru naveta zilnică. Cu performanța sa puternică, caracteristicile ușor de utilizat și concentrarea pe confort și siguranță, acest scuter este alegerea perfectă pentru locuitorii urbani. Experimentați bucuria unui transport eficient și durabil – obțineți-vă scuterul electric mic astăzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart