scuter electric pentru adulți grei 300 lbs producător angro

scuter electric pentru adulți grei 300 lbs producător angro

Scuter electric pentru adulți grei 300 lbs

Prezentarea trotinetei electrice perfecte pentru adulți grei

Sunteți un adult greu în căutarea unui scuter electric de încredere și robust? Nu mai căuta! Scuterul nostru electric este special conceput pentru a satisface nevoile persoanelor cu o greutate de până la 300 de livre.

Performanță puternică

Echipat cu un motor de înaltă performanță, trotineta noastră electrică oferă puterea necesară pentru a transporta fără efort adulții grei. Indiferent dacă trebuie să faceți naveta la serviciu, să faceți comisioane sau pur și simplu să vă bucurați de o plimbare pe îndelete, acest scuter vă oferă o experiență lină și confortabilă.

Construcție robustă

Înțelegem importanța durabilității atunci când vine vorba de trotinete electrice pentru adulți grei. De aceea, scuterul nostru are o construcție robustă, asigurându-se că poate rezista greutății și oferă o călătorie stabilă și sigură. Cadrul este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face atât ușor, cât și robust.

Design confortabil

Confortul este primordial, mai ales pentru adulții grei. Scuterul nostru electric este conceput pentru confortul dumneavoastră. Puntea spațioasă oferă spațiu amplu pentru picioarele dvs., permițându-vă să găsiți cea mai confortabilă poziție de călătorie. Ghidonul este reglabil, asigurându-vă că puteți personaliza înălțimea după preferințele dvs.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul navetă? Trotineta noastră electrică este echipată cu o baterie de lungă durată care vă permite să călătoriți pe distanțe lungi fără a fi nevoie să vă reîncărcați. Cu o singură încărcare, vă puteți bucura de ore întregi de călătorie neîntreruptă.

Sigur și sigur

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric este echipat cu caracteristici de siguranță esențiale, cum ar fi lumini LED strălucitoare, un sistem de frânare receptiv și un sistem de suspensie fiabil. Aceste caracteristici vă asigură că puteți călători cu încredere, chiar și pe terenuri denivelate.

Ușor de utilizat și de întreținut

Înțelegem că confortul este esențial. Scuterul nostru electric este conceput pentru a fi ușor de utilizat, făcându-l ușor de utilizat pentru oricine. În plus, necesită întreținere minimă, economisind timp și efort.

Portabil și pliabil

Trebuie să vă luați scuterul în transportul public sau să îl depozitați într-un spațiu mic? Nici o problemă! Trotineta noastră electrică este portabilă și pliabilă, permițându-vă să o transportați sau să o depozitați fără efort atunci când nu este utilizată.

Satisfacția clientului garantată

Suntem mândri să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Trotineta noastră electrică vine cu o garanție de satisfacție, asigurându-vă că sunteți pe deplin mulțumit de achiziția dvs. În cazul rar în care întâmpinați probleme, echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă asiste.

Concluzie

Dacă sunteți un adult greu și are nevoie de un scuter electric de încredere și durabil, nu căutați mai departe. Trotineta noastră electrică pentru adulți grei, cu o greutate de până la 300 de livre, oferă performanțe puternice, construcție robustă și un design confortabil. Cu bateria sa de lungă durată, caracteristicile de siguranță esențiale și funcționarea ușor de utilizat, este alegerea perfectă pentru naveta zilnică sau plimbările pe îndelete. Nu faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea și confortul – alegeți scuterul nostru electric și experimentați bucuria unui transport fără efort și plăcut.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart