scuter electric sub 100 USD producător angro

Scuter electric accesibil sub 100 USD

Prezentarea trotinetei electrice perfecte pentru călăreții care au grijă de buget

Căutați o trotinetă electrică care să nu dea banii? Nu mai căuta! Scuterul nostru electric accesibil sub 100 USD este soluția perfectă pentru călăreții care au grijă de buget. Cu designul său elegant, performanța fiabilă și prețul imbatabil, acest scuter va impresiona cu siguranță.

Valoare imbatabilă pentru bani

La puțin sub 100 USD, scuterul nostru electric oferă un raport calitate-preț imbatabil. Nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea sau performanța pentru a rămâne în limita bugetului dvs. Acest scuter este conceput pentru a oferi o călătorie lină și confortabilă, fiind în același timp accesibil pentru toată lumea.

Compact și ușor

Trotineta noastră electrică este compactă și ușoară, fiind ușor de transportat și depozitat. Indiferent dacă trebuie să-l iei cu transportul public sau să-l depozitezi într-un apartament mic, acest scuter este conceput pentru a fi comod și portabil.

Motor puternic

Nu lăsați prețul accesibil să vă păcălească. Acest scuter electric este echipat cu un motor puternic care oferă viteză și accelerație ample. Veți putea naviga cu ușurință pe străzile orașului și veți ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie? Trotineta noastră electrică are o baterie de lungă durată care vă permite să călătoriți pe distanțe lungi cu o singură încărcare. Indiferent dacă faci naveta la serviciu sau explorezi orașul, te poți baza pe acest scuter pentru a te menține.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, scuterul nostru electric este echipat cu caracteristici de siguranță, cum ar fi un sistem de frânare receptiv și lumini LED strălucitoare. Poți circula cu încredere, știind că ești protejat pe drum.

Ușor de utilizat

Trotineta noastră electrică este concepută pentru a fi ușor de utilizat. Dispune de un panou de control simplu și intuitiv, făcându-l ușor de condus oricui. Indiferent dacă sunteți un începător sau un călăreț experimentat, vă veți simți confortabil și în control pe acest scuter.

Prietenos cu mediul

Alegând un scuter electric, faceți o alegere conștientă de a vă reduce amprenta de carbon. Scuterul nostru este alimentat de electricitate, ceea ce înseamnă zero emisii și un mediu mai curat. Alăturați-vă mișcării ecologice și călătoriți cu mândrie.

Satisfacția clientului garantată

Suntem încrezători în calitatea și performanța scuterului nostru electric, motiv pentru care oferim o garanție a satisfacției clienților. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., pur și simplu contactați echipa noastră prietenoasă de asistență pentru clienți și vom face totul corect.

Comandați trotineta dvs. electrică astăzi

Nu ratați această ofertă incredibilă. Comandați astăzi scuterul dvs. electric la preț accesibil sub 100 USD și începeți să vă bucurați de confortul și de emoția transportului electric. Pregătește-te să experimentezi un nou mod de a te deplasa prin oraș! Declinarea răspunderii: prețurile și disponibilitatea pot fi modificate fără notificare. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru cele mai actualizate informații.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart