trotinete electrice pentru adulti cu scaun producator angro

trotinete electrice pentru adulti cu scaun producator angro

Scutere electrice pentru adulți cu scaun

Descoperiți trotineta electrică perfectă pentru adulți cu scaun

Sunteți în căutarea unui mod convenabil și ecologic de a face naveta prin oraș? Nu căutați mai departe decât gama noastră de trotinete electrice pentru adulți cu scaune. Proiectate pentru confort, stil și funcționalitate, aceste scutere sunt soluția perfectă pentru adulții care doresc să se bucure de o călătorie lină și fără efort.

Design confortabil și ergonomic

Trotinetele noastre electrice pentru adulți cu scaune sunt construite având în vedere confortul dumneavoastră. Designul ergonomic vă asigură că puteți călători perioade lungi de timp fără niciun disconfort. Scaunul căptușit oferă suport și amortizare excelente, permițându-vă să vă bucurați de o călătorie confortabilă chiar și pe drumuri accidentate. Înălțimea reglabilă a scaunului asigură că călăreții de toate înălțimile își pot găsi poziția perfectă.

Performanță puternică și eficientă

Echipate cu motoare puternice și baterii de mare capacitate, trotinetele noastre electrice oferă o performanță lină și eficientă. Cu o viteză maximă de până la 25 mph, puteți naviga cu ușurință prin trafic și puteți ajunge la destinație în cel mai scurt timp. Bateria de lungă durată vă asigură că puteți acoperi distanțe lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. În plus, sistemul de frânare regenerativă ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei prin conversia energiei cinetice în energie electrică.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotinetele noastre electrice pentru adulți cu scaune sunt echipate cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură. Cadrul robust și construcția durabilă oferă stabilitate și sprijin, în timp ce luminile din față și din spate măresc vizibilitatea în condiții de lumină scăzută. Frânele receptive oferă o putere de oprire rapidă și fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timpul călătoriilor.

Convenient și ușor de utilizat

Trotinetele noastre electrice sunt concepute pentru a vă face naveta zilnică fără probleme. Cu o interfață ușor de utilizat și controale intuitive, puteți naviga cu ușurință prin setări și puteți regla viteza în funcție de preferințele dvs. Afișajul LCD încorporat oferă toate informațiile esențiale, cum ar fi viteza, durata de viață a bateriei și distanța parcursă. În plus, designul pliabil permite depozitarea și transportul ușor, făcându-l ideal pentru locuitorii urbani cu spațiu limitat.

Transport prietenos cu mediul

Prin alegerea unui scuter electric pentru naveta zilnică, ai un impact pozitiv asupra mediului. Aceste scutere produc zero emisii, reducând amprenta de carbon și contribuind la o calitate mai curată a aerului. Spune-ți la revedere aglomerației din trafic și așteptărilor lungi pentru transportul public – cu un scuter electric, poți să treci prin străzile orașului și să ajungi cu ușurință la destinație.

Concluzie

Experimentați bucuria transportului fără efort și ecologic cu gama noastră de trotinete electrice pentru adulți cu scaune. Cu designul lor confortabil, performanța puternică și caracteristicile avansate de siguranță, aceste scutere sunt alegerea perfectă pentru adulții care doresc să-și modernizeze naveta zilnică. Spune la revedere blocajelor de trafic și salut la o plimbare convenabilă și plăcută!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart