Trotinete electrice second hand de vânzare producător angro

Trotinete electrice second hand de vânzare producător angro

Puneți drumul cu trotinete electrice second hand de vânzare!

Descoperiți cursa perfectă cu trotinete electrice second hand de vânzare

Sunteți gata să treceți prin străzi cu stil și eficiență ? Nu căutați mai departe decât selecția noastră de scutere electrice second hand de vânzare! Indiferent dacă ești un navetist zilnic sau un aventurier de weekend, aceste scutere ecologice și rentabile sunt alegerea perfectă pentru a te duce acolo unde trebuie să mergi.

De ce să alegeți trotinete electrice second hand?

Cumpărarea unui scuter electric la mâna a doua nu numai că vă economisește bani, dar vă reduce și amprenta de carbon. Optând pentru un scuter second-hand, îi oferiți o nouă ofertă de viață și contribuiți la un viitor mai durabil. În plus, cu progresele tehnologice, aceste scutere sunt construite să reziste și să ofere o călătorie fiabilă și plăcută.

Explorați gama noastră largă de opțiuni

La Rooder Group, oferim o selecție diversă de trotinete electrice second hand pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui călăreț. De la modele elegante și compacte, perfecte pentru naveta urbană, până la scutere robuste și puternice pentru aventurile off-road, avem ceva pentru toată lumea.

1. Navetiști urbani

Dacă navigați pe străzile aglomerate ale orașului și aveți nevoie de un scuter care poate manevra cu ușurință prin trafic, gama noastră de scutere pentru navetiști este exact ceea ce aveți nevoie. Aceste trotinete sunt concepute pentru a avea în vedere compactitatea și agilitatea, făcându-le ideale pentru a împleti străzile aglomerate și a ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

2. Exploratori off-road

Pentru cei care doresc aventuri off-road, trotinetele noastre electrice off-road sunt construite pentru a face față oricărui teren. Cu anvelope robuste, motoare puternice și cadre robuste, aceste scutere pot aborda cu ușurință potecile de pământ, traseele de pietriș și chiar și terenurile deluroase. Pregătește-te să explorezi în aer liber ca niciodată!

3. Trotinete pliabile

Dacă sunteți mereu în mișcare și aveți nevoie de un scuter care poate fi depozitat cu ușurință, trotinetele noastre electrice pliabile sunt alegerea perfectă. Aceste trotinete au un design compact care vă permite să le pliați și să le transportați cu dvs. oriunde trebuie să mergeți. Spune-ți adio problemelor de parcare și salut confortului!

De ce să cumpărați de la noi?

Când alegeți să cumpărați un scuter electric la mâna a doua de la Rooder Group, puteți fi sigur că obțineți un produs de calitate. Inspectăm cu atenție și recondiționăm fiecare scuter pentru a ne asigura că îndeplinește standardele noastre înalte de performanță și siguranță. În plus, echipa noastră experimentată este întotdeauna gata să vă ajute în găsirea scuterului perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Ești gata să pornești la drum?

Nu ratați ocazia de a deține un mod de transport accesibil și ecologic. Răsfoiți prin colecția noastră de scutere electrice second hand de vânzare și găsiți călătoria dvs. perfectă astăzi. Cu gama noastră largă de opțiuni și îndrumări de specialitate, veți naviga cu stil în cel mai scurt timp! Amintiți-vă, când vine vorba de scutere electrice second hand de vânzare, Rooder Group este destinația dvs. de preferat. Începe-ți călătoria către plimbări durabile și palpitante astăzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart