x7 pro producator scuter electric pliabil en-gros

x7 pro producator scuter electric pliabil en-gros

Scuterul electric pliabil X7 Pro – Combinația perfectă de confort și performanță

Prezentarea trotinetei electrice pliabile X7 Pro

Căutați o modalitate convenabilă și ecologică de a face naveta ? Nu căutați mai departe decât trotineta electrică pliabilă X7 Pro. Acest scuter elegant și elegant este conceput pentru a vă face călătoriile zilnice fără efort și plăcute.

Design de pliere fără efort

X7 Pro are un design inovator de pliere care vă permite să pliați și să desfaceți cu ușurință scuterul în câteva secunde. Indiferent dacă trebuie să-l depozitați într-un spațiu îngust sau să îl luați cu dvs. în transportul public, dimensiunea compactă și construcția ușoară a lui X7 Pro îl fac incredibil de portabil.

Puternic și eficient

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale compacte – X7 Pro este plin de putere. Cu motorul său de înaltă performanță și tehnologia avansată a bateriei, acest scuter poate atinge viteze de până la 20 mph și poate acoperi o autonomie de până la 25 mile cu o singură încărcare. Spune la revedere navetei lungi și salută o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a te deplasa.

Ride lină și confortabilă

X7 Pro este proiectat pentru confortul dvs. Dispune de un sistem de suspensie dual care absoarbe șocurile și vibrațiile, asigurând o călătorie lină și confortabilă chiar și pe terenuri denivelate. Puntea mare, anti-alunecare, oferă spațiu amplu pentru picioarele dvs., în timp ce înălțimea reglabilă a ghidonului vă permite să găsiți poziția perfectă de condus.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. X7 Pro este echipat cu un far frontal LED puternic și un far spate, asigurând vizibilitate și siguranță în timpul plimbărilor nocturne. Frânele cu două discuri oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timp ce navigați la viteze mari. În plus, scuterul este construit cu un cadru robust și poate suporta o greutate maximă de 220 lbs, făcându-l potrivit pentru călăreți de toate dimensiunile.

Inteligent și conectat

X7 Pro nu este doar un scuter – este un scuter inteligent. Cu aplicația mobilă însoțitoare, vă puteți personaliza experiența de mers, vă puteți urmări viteza și distanța și chiar vă puteți bloca scuterul de la distanță. Difuzoarele Bluetooth încorporate vă permit să vă bucurați de muzica preferată în timp ce sunteți în deplasare, făcându-vă călătoriile și mai plăcute.

Prietenos cu mediul

Alegând trotineta electrică pliabilă X7 Pro, luați o decizie conștientă de a vă reduce amprenta de carbon. Cu zero emisii și o baterie reîncărcabilă, acest scuter este o alternativă ecologică la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă revoluției electrice și contribuiți la un viitor mai verde.

Concluzie

Trotineta electrică pliabilă X7 Pro este amestecul perfect de confort și performanță. Cu designul său pliabil fără efort, motorul puternic, călătoria confortabilă și funcțiile inteligente, oferă tot ce aveți nevoie pentru o călătorie fără probleme. Spuneți la revedere blocajelor de trafic și salutați o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a vă deplasa cu X7 Pro.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart