anvelope grase producator ciclu electric angro

anvelope grase producator ciclu electric angro

Experimentați puterea și aventura unui ciclu electric Fat Tire

Prezentarea ciclului electric Fat Tire: dezlănțuiți puterea aventurii

Sunteți gata să vă duceți experiența cu bicicleta la Nivelul următor? Nu căutați mai departe decât ciclul nostru electric Fat Tire de ultimă generație. Această bicicletă electrică puternică și versatilă este concepută pentru a oferi o plimbare plină de entuziasm, indiferent dacă mergi pe străzile orașului sau explorezi trasee off-road.

Putere și performanță de neegalat

Echipat cu un motor electric robust, ciclul nostru electric Fat Tire oferă o putere și performanță de neegalat. Cu o simplă răsucire a clapetei de accelerație, puteți accelera fără efort la viteze mai mari, puteți cuceri dealuri abrupte și puteți trece prin terenuri provocatoare. Spune-ți la revedere navetei transpirate și salut la o plimbare plăcută și fără efort.

Cucerește toate terenurile cu ușurință

Datorită anvelopelor sale groase, bicicleta noastră electrică poate face față cu ușurință oricărui teren. Indiferent dacă mergi pe plaje cu nisip, pe poteci cu pietriș sau pe trasee înzăpezite, anvelopele largi și robuste oferă o tracțiune și stabilitate excelente, asigurând o călătorie lină și confortabilă. Indiferent de condiții, puteți explora cu încredere locuri noi și puteți porni în aventuri palpitante.

Durată lungă de viață a bateriei

Ciclul nostru electric Fat Tire este echipat cu o baterie litiu-ion de mare capacitate, permițându-vă să călătoriți pe distanțe extinse fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Cu o singură încărcare, vă puteți bucura de ore întregi de călătorie neîntreruptă, oferindu-vă libertatea de a explora și descoperi noi locuri fără limitări.

Confort și stil combinate

Înțelegem că confortul este esențial pentru o experiență plăcută de ciclism. De aceea, bicicleta noastră electrică Fat Tire este proiectată cu o șa confortabilă și ghidon ergonomic, asigurând o poziție de condus relaxată și naturală. Designul elegant și modern al bicicletei nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci și funcțional, făcându-l o alegere elegantă pentru orice căutător de aventură.

Funcții avansate de siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Ciclul nostru electric Fat Tire este echipat cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv faruri și stopuri LED puternice, asigurând o vizibilitate excelentă în timpul plimbărilor nocturne. În plus, frânele cu disc receptive oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă control deplin și încredere la fiecare călătorie.

Transport prietenos cu mediul

Alegând ciclul nostru electric Fat Tire, nu doar investiți într-un mod de transport captivant și convenabil, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și consum redus de energie, ciclul nostru electric este o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale, reducând amprenta de carbon și contribuind la conservarea mediului.

Experimentați bucuria de a conduce

Indiferent dacă sunteți un ciclist pasionat sau un călăreț ocazional, bicicleta noastră electrică Fat Tire oferă o experiență de călătorie de neegalat. Simte vântul în păr în timp ce aluneci fără efort pe străzi sau te aventurezi în teritorii neexplorate. Cu motorul său puternic, anvelopele robuste și funcțiile avansate, acest ciclu electric este biletul tău către aventuri nesfârșite și amintiri de neuitat.

Comandați-vă bicicleta electrică Fat Tire astăzi

Nu ratați ocazia de a deține o bicicletă electrică Fat Tire. Experimentați fiorul, puterea și libertatea pe care le oferă. Comandă-l pe al tău astăzi și pornește într-un nou nivel de aventură cu bicicleta.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart