Producător de biciclete electrice cu ridicata

Producător de biciclete electrice cu ridicata

Bicicletă electrică supremă pentru aventurile off-road

Prezentarea bicicletei electrice Dirt

Ești gata să-ți duci aventurile off-road la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de ultimă generație. Conceput pentru amatorii de senzații tari și pasionații de aer liber, acest aparat puternic combină entuziasmul ciclismului murdar cu beneficiile ecologice ale tehnologiei electrice.

Dezlănțuiți-vă aventurierul interior

Cu bicicleta noastră electrică, puteți explora terenuri accidentate și puteți cuceri trasee provocatoare ca niciodată. Motorul său robust oferă un cuplu instantaneu, permițându-vă să accelerați rapid și să urci fără efort pe dealuri abrupte. Indiferent dacă ești un călăreț experimentat sau un începător, această bicicletă este perfectă pentru cicliști de toate nivelurile de calificare.

Performanță puternică

Echipată cu o baterie de mare capacitate, bicicleta noastră electrică de murdărie oferă o autonomie impresionantă, care vă va menține ore în șir. Spune-ți adio de la necazul realimentării și bucură-te de călărie neîntreruptă. Sistemul avansat de suspensie al bicicletei asigură o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe terenuri accidentate.

Eco-friendly și silențios

Spre deosebire de bicicletele tradiționale de murdărie, modelul nostru electric produce zero emisii, ceea ce îl face o alegere ecologică. Puteți explora natura fără a lăsa o amprentă de carbon. În plus, motorul său electric funcționează silențios, permițându-vă să vă bucurați de liniștea în aer liber fără a deranja fauna sălbatică sau colegii călăreți.

Ușor de întreținut

Bicicleta noastră electrică de murdărie este proiectată având în vedere confortul. Cu mai puține piese în mișcare în comparație cu o bicicletă pe benzină, întreținerea este simplă. Pur și simplu încărcați bateria, verificați anvelopele și sunteți gata să porniți pe trasee. Gata cu schimburile de ulei dezordonate sau întreținerea complicată a motorului.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta noastră electrică de murdărie este echipată cu funcții avansate de siguranță, inclusiv frâne receptive și setări de viteză reglabile. Indiferent dacă sunteți un călăreț începător sau experimentat, puteți călători cu încredere știind că dețineți controlul.

Alăturați-vă revoluției electrice

Odată cu popularitatea tot mai mare a vehiculelor electrice, este timpul să îmbrățișăm viitorul ciclismului murdar. Bicicleta noastră electrică de murdărie oferă un mod palpitant și durabil de a te bucura de aventurile off-road. Experimentați astăzi puterea, performanța și ecologia bicicletei noastre electrice.

Alege-ți aventura

Indiferent dacă cauți trasee de adrenalină sau o plimbare pe îndelete prin natură, bicicleta noastră electrică de murdărie este perfectă pentru orice aventură. Versatilitatea sa vă permite să vă personalizați experiența de mers și să abordați orice teren cu ușurință.

Concluzie

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură off-road? Alegeți bicicleta noastră electrică murdărie pentru o plimbare emoționantă și ecologică. Experimentați emoția off-roadului, reducând în același timp amprenta de carbon. Alăturați-vă revoluției electrice și descoperiți un nivel cu totul nou de entuziasm cu bicicleta noastră electrică.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart