Bicicletă electrică de 40 mph de vânzare producător en-gros

Bicicletă electrică de 40 mph de vânzare producător en-gros

Bicicletă electrică de 40 mph de vânzare – Experimentați senzația de viteză și confort

Prezentarea bicicletei electrice de 40 mph

Sunteți gata să vă duceți experiența de ciclism la noi culmi? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de 40 mph de vânzare. Combinând confortul unei biciclete cu puterea unui motor electric, această bicicletă electrică de ultimă oră oferă o plimbare încântătoare ca nimeni altul.

Dezlănțuiți puterea

Cu motorul său electric puternic, bicicleta noastră electrică de 40 mph vă permite să călătoriți pe străzile orașului sau să abordați terenuri dificile cu ușurință. Spune-ți adio limitărilor bicicletelor tradiționale și îmbrățișează libertatea de a atinge viteze de până la 40 mph.

Naveta fără efort

Imaginați-vă că vă alunecați fără efort prin trafic, lăsând în urmă frustrarea aglomerației. Bicicleta noastră electrică este soluția perfectă pentru navetiștii urbani care caută o modalitate mai rapidă și mai ecologică de a călători. Indiferent dacă faci naveta la serviciu sau faci comisioane prin oraș, această bicicletă te va duce acolo în cel mai scurt timp.

Baterie de lungă durată

Echipată cu o baterie litiu-ion de mare capacitate, bicicleta noastră electrică vă asigură că vă puteți bucura de plimbări prelungite fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Bateria este ușor reîncărcabilă, permițându-vă să vă întoarceți rapid pe drum și să vă continuați aventurile.

Confort și siguranță

Înțelegem importanța confortului și a siguranței în timpul mersului. De aceea, bicicleta noastră electrică de 40 mph are un cadru robust și un sistem avansat de suspensie, oferind o călătorie lină și stabilă chiar și la viteze mari. În plus, bicicleta este echipată cu frâne și lumini fiabile, asigurându-vă siguranța pe drum.

Experiență de călărie personalizabilă

Fiecare are preferințe diferite când vine vorba de călărie. Bicicleta noastră electrică oferă caracteristici personalizabile, permițându-vă să reglați nivelurile de asistență la pedală și să alegeți între diferite moduri de mers. Indiferent dacă preferi o croazieră pe îndelete sau un antrenament mai intens, această bicicletă se poate adapta nevoilor tale.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică de 40 mph, nu beneficiezi doar de tine, ci și de mediu. Cu emisii zero și dependență redusă de combustibilii fosili, acest mod de transport ecologic ajută la reducerea poluării și la combaterea schimbărilor climatice.

Experimentați fiorul

Sunteți gata să experimentați fiorul vitezei și al confortului? Nu ratați ocazia de a deține bicicleta noastră electrică de 40 mph. Indiferent dacă sunteți un ciclist experimentat sau un începător, această bicicletă vă va duce experiența de mers la următorul nivel. Comandați astăzi bicicleta electrică de 40 mph și începeți să vă bucurați de avantajele vitezei fără efort și ale transportului durabil.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart