Producător de biciclete electrice de asistență la pedală cu ridicata

Producător de biciclete electrice de asistență la pedală cu ridicata

Descoperiți cea mai bună bicicletă electrică cu asistență la pedală pentru o plimbare fără efort

Vă prezentăm bicicleta electrică cu asistență la pedală

Sunteți gata să vă revoluționați experiența de ciclism? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de ultimă generație cu asistență la pedalare. Proiectată cu tehnologie de ultimă oră și inginerie de precizie, această bicicletă este însoțitorul perfect atât pentru naveta urbană, cât și pentru aventurile în aer liber.

Deplasare fără efort cu asistență la pedală

Bicicleta noastră electrică cu asistență la pedală este echipată cu un motor puternic care se integrează perfect cu pedalarea dvs. Această tehnologie inovatoare oferă un impuls suplimentar atunci când aveți cea mai mare nevoie, făcându-vă călătoria fără efort și plăcută. Indiferent dacă urci dealuri, te lupți împotriva vântului sau pur și simplu vrei să-ți extinzi raza de acțiune, funcția noastră de asistență la pedală te acoperă.

Dezlănțuiți-vă potențialul

Cu bicicleta noastră electrică cu asistare la pedală, vă puteți duce ciclismul la noi culmi. Simțiți entuziasmul în timp ce atingeți fără efort viteze mai mari și cuceriți terenuri provocatoare. Spune-ți la revedere navetelor transpirate și salut la o plimbare mai plăcută. Tehnologia noastră de asistență la pedală vă permite să parcurgeți distanța fără a transpira.

Experiență de condus personalizabilă

Înțelegem că fiecare călăreț este unic, motiv pentru care bicicleta noastră electrică cu asistență la pedalare oferă mai multe niveluri de asistență. Indiferent dacă preferați un impuls ușor sau o plimbare mai puternică, puteți regla cu ușurință nivelul de asistență pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Preia controlul asupra experienței tale de ciclism și adaptează-l la preferințele tale.

Durată lungă de viață a bateriei

Bicicleta noastră electrică cu asistență la pedală este alimentată de o baterie litiu-ion de mare capacitate care asigură performanțe de lungă durată. Cu o singură încărcare, vă puteți bucura de ore întregi de călătorie neîntreruptă. Fie că faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi noi trasee, bicicleta noastră va ține pasul cu stilul tău de viață activ.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, bicicleta noastră electrică cu asistență la pedală este echipată cu funcții avansate de siguranță, inclusiv frâne receptive, lumini LED strălucitoare și anvelope reflectorizante. Călătoriți cu încredere știind că sunteți protejat pe drum, zi sau noapte.

Confort și stil

Credem că o plimbare confortabilă este o călătorie plină de bucurie. Bicicleta noastră electrică cu asistență la pedală are un design ergonomic și componente premium pentru a asigura confort maxim în timpul călătoriilor tale. De la șa căptușită până la ghidonul reglabil, fiecare detaliu este realizat cu meticulozitate, având în vedere confortul dumneavoastră. În plus, designul elegant și modern al bicicletei noastre va atrage capetele oriunde ai merge.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică cu asistare la pedală, faceți o alegere conștientă de a vă reduce amprenta de carbon. Cu zero emisii și un mod de transport durabil, puteți contribui la un viitor mai ecologic și mai curat. Alăturați-vă revoluției ecologice și pedalați spre un stil de viață mai durabil.

Alăturați-vă revoluției bicicletei electrice cu asistență la pedală

Experimentați viitorul ciclismului cu bicicleta noastră electrică cu asistență la pedală. Spune-ți adio limitărilor bicicletelor tradiționale și îmbrățișează libertatea și confortul tehnologiei de asistență la pedalare. Indiferent dacă ești un ciclist experimentat sau doar începi călătoria cu bicicleta, bicicleta noastră îți va ridica experiența de mers la noi culmi. Descoperiți bucuria de a conduce fără efort și explorați lumea din jurul vostru cu bicicleta noastră electrică cu asistență la pedalare.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart