biciclete electrice pentru barbati producator en-gros

biciclete electrice pentru barbati producator en-gros

Explorați bicicleta electrică perfectă pentru bărbați – Companionul dvs. suprem de călătorie

Prezentăm bicicleta electrică supremă pentru bărbați

Sunteți în căutarea unui mod de transport fiabil și elegant, care combină comoditatea unei biciclete cu puterea unui motor electric? Nu mai căuta! Bicicleta noastră electrică pentru bărbați este soluția perfectă pentru cei care caută o modalitate ecologică și eficientă de a naviga pe străzile orașului sau de a explora în aer liber.

Dezlănțuiți-vă potențialul de călătorie

Bicicleta noastră electrică este concepută special pentru a răspunde nevoilor și preferințelor bărbaților. Cu designul său elegant și masculin, această bicicletă nu numai că oferă o călătorie confortabilă și lină, dar emană și un sentiment de stil și sofisticare.

Performanță puternică

Echipată cu un motor electric de înaltă performanță, bicicleta noastră oferă un plus de putere ori de câte ori aveți nevoie. Indiferent dacă urcați în sus sau vă confruntați cu un vânt în fața, motorul pornește perfect pentru a vă face călătoria fără efort și plăcută.

Naveta fără efort

Spune-ți la revedere navetei transpirate! Bicicleta noastră electrică vă permite să treceți fără efort prin trafic, fără a transpira. Cu mai multe setări de viteză și o baterie fiabilă, puteți regla cu ușurință nivelul de asistență pentru a se potrivi experienței dorite de condus.

Durată lungă de viață a bateriei

Bicicleta noastră electrică este echipată cu o baterie de mare capacitate, care vă asigură că puteți merge pe perioade îndelungate fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Fie că faci naveta la serviciu sau te îmbarci într-o aventură de weekend, bicicleta noastră te acoperă.

Durabil și de încredere

Înțelegem importanța durabilității și a fiabilității atunci când vine vorba de alegerea unui mod de transport. De aceea, bicicleta noastră electrică pentru bărbați este construită pentru a rezista. Cu componente de înaltă calitate și un cadru robust, puteți călători cu încredere știind că bicicleta dumneavoastră poate rezista cerințelor utilizării de zi cu zi.

Design confortabil și ergonomic

Credem că confortul este esențial atunci când vine vorba de a vă bucura de plimbare. Bicicleta noastră electrică are un design ergonomic care asigură o poziție confortabilă de mers, permițându-vă să călătoriți pe distanțe mai lungi fără a experimenta niciun disconfort sau oboseală.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică, nu investiți doar în confortul și plăcerea dvs., ci și într-un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și o amprentă de carbon redusă, bicicleta noastră este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport.

Concluzie

Experimentați emoția și comoditatea bicicletei noastre electrice pentru bărbați. Fie că faci naveta la serviciu, faci comisioane sau pur și simplu explorezi orașul, bicicleta noastră oferă amestecul perfect de putere, stil și confort. Investește în viitorul transportului și pornește cu încredere în următoarea ta aventură.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart