fatbike producător de biciclete electrice cu ridicata

fatbike producător de biciclete electrice cu ridicata

Bicicletă electronică Fatbike supremă – Cucerește orice teren cu ușurință

Bicicletă electronică Fatbike supremă – Cucerește orice teren cu ușurință

Vă prezentăm amestecul perfect de putere și versatilitate – eBike Fatbike. Indiferent dacă ești un aventurier pasionat sau pur și simplu cauți un mod distractiv și eficient de a face naveta, această bicicletă electrică este concepută pentru a te duce în locuri în care nu ai mai fost niciodată.

Dezlănțuiți-vă exploratorul interior

Cu construcția sa robustă și motorul electric puternic, Fatbike eBike este construită pentru a face față oricărui teren. Indiferent dacă abordați dealuri abrupte, plaje cu nisip sau trasee înzăpezite, această bicicletă va aluneca fără efort peste obstacole și va cuceri chiar și cele mai dificile condiții. Echipat cu anvelope grase care oferă tracțiune și stabilitate maxime, veți experimenta o călătorie lină și confortabilă, indiferent unde vă vor duce aventurile. Spune-ți la revedere plimbărilor accidentate și salut la un nivel complet nou de plăcere de călărie.

Pedalarea fără efort cu asistență electrică

Alimentată de un motor electric de înaltă performanță, Fatbike eBike vă oferă libertatea de a explora fără să transpirați. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți activa modul de asistență electrică și puteți aluneca fără efort prin călătoria dvs. Fie că faci naveta la serviciu sau te îmbarci într-o aventură de weekend, funcția de asistență electrică vă permite să pedalați cu ușurință, făcându-vă călătoria mai plăcută și mai puțin obositoare. Spune adio oboselii și salută plimbările mai lungi și mai plăcute.

Performanță puternică

Nu lăsați designul său elegant să vă păcălească – Fatbike eBike este o putere. Cu motorul său electric puternic, această bicicletă poate atinge viteze de până la 20 de mile pe oră, permițându-vă să acoperiți mai mult teren în mai puțin timp. Echipat cu o baterie de lungă durată, puteți călători ore întregi cu o singură încărcare. Fie că explorezi străzile orașului sau te aventurezi în off-road, poți avea încredere că Fatbike eBike va ține pasul cu spiritul tău aventuros.

Conceput pentru confort și durabilitate

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de călătorii lungi. De aceea, Fatbike eBike este concepută având în vedere confortul tău. Cu ghidonul ergonomic și scaunul reglabil, poți personaliza bicicleta pentru a se potrivi stilului tău unic de condus. Construită cu materiale de înaltă calitate, această bicicletă este construită pentru a rezista. Indiferent dacă mergi pe ploaie sau cu soare, Fatbike eBike va rezista la elemente și îți va oferi ani de performanță fiabilă.

Rămâneți conectat cu funcțiile inteligente

Fatbike eBike nu este doar o bicicletă – este o bicicletă inteligentă. Cu afișajul LCD integrat, vă puteți urmări cu ușurință viteza, distanța și durata de viață a bateriei. Rămâneți conectat cu portul USB încorporat, permițându-vă să vă încărcați dispozitivele din mers. Echipat cu lumini LED puternice, puteți călători în siguranță chiar și în condiții de lumină scăzută. Indiferent dacă faceți naveta dimineața devreme sau explorați după apusul soarelui, veți avea vizibilitatea de care aveți nevoie pentru a rămâne în siguranță pe drum.

Experimentează viitorul ciclismului

Sunteți gata să vă duceți experiența cu bicicleta la nivelul următor? Fatbike eBike este partenerul perfect pentru orice aventură. Cu performanța sa puternică, designul confortabil și caracteristicile inteligente, această bicicletă electrică va revoluționa modul în care mergi. Nu lăsa nimic să te țină înapoi – explorează noi orizonturi, cucerește terenuri provocatoare și bucură-te de libertatea pedalării fără efort. Ia-ți eBike Fatbike astăzi și pornește în călătoria vieții.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart