bun producător de scutere electrice en-gros

bun producător de scutere electrice en-gros

Alegerea perfectă pentru un scuter electric bun

Prezentarea celui mai bun trotinet electric pentru naveta

Te-ai săturat să stai în trafic în fiecare zi, să pierzi timp și bani prețios cu naveta? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră zilnice de transport. Cu designul său elegant, motorul puternic și bateria de lungă durată, acest scuter oferă o modalitate convenabilă și ecologică de a vă deplasa prin oraș.

Eficiență și performanță

Trotineta noastră electrică este echipată cu un motor de înaltă performanță care oferă o accelerație lină și o viteză maximă de până la 20 de mile pe oră. Fie că mergi pe străzile orașului sau că navighezi prin zone aglomerate, acest scuter oferă echilibrul perfect de putere și manevrabilitate. Cu cadrul său ușor și frânele receptive, puteți face față cu ușurință oricărei situații de pe drum.

Bateria de lungă durată

Una dintre caracteristicile cheie ale scuterului nostru electric este bateria sa de lungă durată. Cu o singură încărcare, puteți călători până la 25 de mile, în funcție de teren și de condițiile de mers. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi orașul, te poți baza pe scuterul nostru pentru a te duce oriunde trebuie să mergi, fără să-ți faci griji că rămâneți fără curent.

Confort și comoditate

Înțelegem importanța confortului în timpul navetei, motiv pentru care scuterul nostru electric este proiectat ținând cont de nevoile dvs. Scuterul are un scaun confortabil, ghidon reglabil și anvelope care absorb șocuri pentru a asigura o călătorie lină și plăcută. În plus, vine cu un compartiment de depozitare încorporat în care vă puteți depozita lucrurile în siguranță în timp ce sunteți în deplasare.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric este echipat cu o serie de funcții de siguranță pentru a vă oferi liniște sufletească în timp ce sunteți pe drum. Are lumini LED strălucitoare pentru vizibilitate sporită, un claxon pentru a-i alerta pe ceilalți despre prezența ta și un sistem de frânare fiabil pentru opriri rapide și eficiente. În plus, scuterul este construit cu materiale durabile pentru a rezista la uzura zilnică.

Prietenos cu mediul

Alegând scuterul nostru electric, nu numai că vă îmbunătățiți naveta zilnică, ci și contribuiți la un mediu mai ecologic. Cu zero emisii și consum redus de energie, acest scuter este o alternativă ecologică la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă mișcării către o viață durabilă și reduceți-vă amprenta de carbon cu scuterul nostru electric.

Concluzie

Când vine vorba de găsirea unui scuter electric bun, produsul nostru iese în evidență de restul. Cu eficiența, performanța, bateria de lungă durată, confortul, caracteristicile de siguranță și natura ecologică, oferă tot ce aveți nevoie pentru o călătorie convenabilă și plăcută. Spune la revedere blocajelor de trafic și salut la un viitor mai verde cu scuterul nostru electric. Comandă-l astăzi și experimentează libertatea transportului electric!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart