producător de scutere electrice ușoare en-gros

producător de scutere electrice ușoare en-gros

Prezentarea celui mai bun scuter electric ușor – Companionul tău perfect pentru o mobilitate fără efort

Viitorul transportului urban: trotinete electrice ușoare

Te-ai săturat să fii blocat în trafic sau să petreci ore întregi cauti locuri de parcare? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică ușoară este soluția perfectă pentru naveta zilnică și aventurile urbane. Cu designul său elegant, caracteristicile ecologice și performanța impresionantă, acest scuter va revoluționa modul în care călătoriți.

Mobilitate fără efort

Trotineta noastră electrică ușoară este concepută pentru a vă oferi o mobilitate fără efort. Cântărind doar XX kilograme, este incredibil de ușor de transportat și manevrat. Indiferent dacă trebuie să urcați într-un tren, să urcați pe scări sau să navigați pe străzi aglomerate, acest scuter este însoțitorul dvs. perfect. Spune-ți la revedere luptei de a trage în brațe în jurul opțiunilor de transport grele și voluminoase.

Performanță puternică

Nu lăsați designul său ușor să vă păcălească – acest scuter electric are un pumn! Echipat cu un motor de XX wați, poate atinge viteze de până la XX mph, asigurând o călătorie palpitantă și eficientă. Bateria litiu-ion a scuterului oferă o autonomie de până la XX mile cu o singură încărcare, permițându-vă să explorați orașul fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric ușor este echipat cu caracteristici avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură și plăcută. Cu lumini LED din față și din spate, vei fi foarte vizibil pentru pietoni și vehicule, chiar și în timpul plimbărilor pe timp de noapte. Sistemul de frânare receptiv al scuterului garantează opriri rapide și fiabile, oferindu-vă liniște sufletească în fiecare călătorie.

Confort și comoditate

Înțelegem că confortul este esențial pentru o călătorie plăcută. De aceea, scuterul nostru electric ușor este conceput pentru confortul dumneavoastră. Trotineta dispune de un scaun cu perne și ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus pentru un confort maxim. În plus, designul pliabil al scuterului îl face convenabil de depozitat și transportat, făcându-l ideal pentru navetiști și călători.

Ecologist și rentabil

Alăturați-vă revoluției ecologice cu scuterul nostru electric ușor. Alegând un scuter electric în locul vehiculelor tradiționale pe gaz, contribuiți la un mediu mai curat și mai sănătos. Spune-ți adio costurilor scumpe cu combustibilul și salută transportul accesibil și durabil. Cu scuterul nostru, puteți economisi bani în timp ce vă reduceți amprenta de carbon.

Concluzie

Experimentați libertatea și confortul scuterului nostru electric ușor. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi orașul, acest scuter oferă un mod de transport fiabil și ecologic. Cu designul său ușor, performanța puternică și caracteristicile avansate de siguranță, este alegerea perfectă pentru oricine caută o călătorie convenabilă și plăcută. Investește astăzi în viitorul transportului urban!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart