e producător de biciclete de munte angro

e producător de biciclete de munte angro

Explorați emoția de a conduce o bicicletă de munte electrică

Sunteți gata să vă duceți aventurile de ciclism montan la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât bicicletele noastre de ultimă oră E-Mountain Bike. Combinând fiorul ciclismului montan tradițional cu puterea asistenței electrice, aceste biciclete revoluționează modul în care explorăm în aer liber.

Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Bicicletele noastre de munte electrice sunt concepute pentru cei care doresc entuziasm și doresc să-și depășească limitele. Având capacitatea de a cuceri terenuri provocatoare și de a urca fără efort pe dealuri abrupte, aceste biciclete le oferă utilizatorilor de toate nivelurile de calificare să exploreze mai multe trasee și să atingă noi înălțimi. Echipate cu un motor electric puternic, bicicletele noastre E-Mountain oferă un plus de viteză și putere atunci când aveți cea mai mare nevoie. Indiferent dacă parcurgeți trasee accidentate de teren sau porniți în aventuri epice montane, aceste biciclete vă vor face să mergeți mai departe și mai repede decât oricând.

Experimentați libertatea asistenței electrice

Unul dintre avantajele cheie ale unei biciclete de munte electrice este libertatea pe care o oferă. Asistența electrică vă permite să călătoriți pe distanțe mai lungi fără a vă simți obosit, asigurându-vă că vă puteți bucura de călătorie fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Bicicletele noastre E-Mountain dispun de mai multe moduri de putere, permițându-vă să personalizați nivelul de asistență în funcție de preferințele dvs. și de teren. Indiferent dacă doriți o împingere ușoară sau un impuls turbo, aceste biciclete se pot adapta stilului dvs. de condus și oferă suportul perfect. Cu motorul electric integrat perfect în cadru, bicicletele noastre E-Mountain mențin un aspect elegant și raționalizat. Te vei bucura de beneficiile asistenței electrice fără a compromite estetica sau manevrabilitatea unei biciclete de munte tradiționale.

Calitate și durabilitate în care poți avea încredere

Când vine vorba de performanță și fiabilitate, bicicletele noastre E-Mountain sunt pe măsură. Fabricate cu precizie și atenție la detalii, aceste biciclete sunt construite pentru a rezista celor mai dure terenuri și condițiilor meteorologice dificile. Dispunând de componente de înaltă calitate și sisteme avansate de suspensie, bicicletele noastre E-Mountain oferă o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe cele mai accidentate trasee. Construcția robustă asigură că aceste biciclete pot face față cerințelor aventurilor off-road, oferindu-vă un însoțitor de încredere pentru anii următori.

Îmbrățișați viitorul ciclismului montan

Cu bicicletele noastre de munte electrice, puteți îmbrățișa viitorul ciclismului montan și deblocați o lume de posibilități. Fie că ești un călăreț experimentat care caută o nouă provocare sau un începător dornic să exploreze în aer liber, aceste biciclete îți vor îmbunătăți experiența de mers și vor deschide o lume cu totul nouă de aventură. Deci, ești gata să pornești în următoarea ta călătorie palpitantă? Ia-ți propriul tău E-Mountain Bike astăzi și experimentează entuziasmul de a conduce cu asistență electrică. Lăsați munții să vă fie locul de joacă, iar bicicletele noastre de munte electrice să fie însoțitorul vostru de încredere pe fiecare traseu.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart