Producător de biciclete electrice de 500 W en-gros

Producător de biciclete electrice de 500 W en-gros

Explorați puterea și confortul unei biciclete electrice de 500 W

Prezentarea bicicletei electrice de 500W: partenerul dvs. perfect pentru un transport eficient și ecologic

V-ați săturat să stați în trafic , pierzi timp și bani pe combustibil și te chinui să găsești locuri de parcare? Nu mai căuta! Bicicleta noastră electrică de 500 W este aici pentru a vă revoluționa experiența de navetă. Cu motorul său puternic și designul elegant, această bicicletă electrică este amestecul perfect de stil și funcționalitate. Indiferent dacă aveți nevoie de un mod de transport fiabil pentru naveta zilnică sau doriți să explorați în aer liber, bicicleta noastră electrică de 500 W vă acoperă.

Naveta fără efort este posibilă

Luați la revedere plimbărilor transpirate și bătăliilor obositoare. Bicicleta noastră electrică de 500 W te propulsează fără efort înainte, făcând naveta zilnică o briză. Motorul puternic oferă exact cantitatea potrivită de asistență, permițându-vă să ajungeți la destinație rapid și confortabil. Cu cadrul său ușor și designul ergonomic, bicicleta noastră electrică asigură o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe terenuri accidentate. Scaunul și ghidonul reglabile facilitează găsirea poziției perfecte de condus, reducând tensiunea pe spate și gât.

Prietenoasă cu mediul și rentabilă

Alegând bicicleta noastră electrică de 500 W, nu faci doar o investiție inteligentă în confortul tău, ci și în mediul înconjurător. Cu zero emisii și fără nevoie de combustibili fosili, bicicleta noastră electrică ajută la reducerea poluării aerului și la combaterea schimbărilor climatice. În comparație cu vehiculele tradiționale, bicicleta noastră electrică este incredibil de rentabilă. Spune-ți adio costurilor scumpe cu combustibil și întreținere. Încărcarea bateriei este la fel de simplă ca și conectarea acesteia la o priză obișnuită, iar cerințele reduse de întreținere înseamnă mai multe economii pe termen lung.

Confort și versatilitate

Bicicleta noastră electrică de 500 W este proiectată având în vedere confortul. Bateria litiu-ion oferă o încărcare de lungă durată, permițându-vă să călătoriți până la 40 de mile cu o singură încărcare, în funcție de teren și de condițiile de mers. Vă faceți griji că rămâneți fără baterie? Nu fi! Bicicleta noastră electrică are, de asemenea, un mod de asistență la pedală, permițându-vă să continuați mersul chiar și atunci când bateria este descărcată. Pur și simplu comutați la puterea pedalei și bucurați-vă de plimbare. Cu dimensiunile sale compacte și designul pliabil, bicicleta noastră electrică este ușor de depozitat și transportat. Indiferent dacă locuiți într-un apartament mic sau doriți să îl luați în următoarea excursie de camping, bicicleta noastră electrică este însoțitorul dvs. perfect de călătorie.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta noastră electrică de 500 W este echipată cu frâne de înaltă calitate și manevrabilitate receptivă, asigurând o călătorie sigură și fiabilă. Farurile și stopurile cu LED oferă o vizibilitate îmbunătățită, permițându-vă să conduceți cu încredere, zi sau noapte. În plus, bicicleta noastră electrică este echipată cu un cadru robust și anvelope durabile, capabile să facă față diferitelor terenuri și condiții meteorologice. Indiferent dacă navigați pe străzile orașului sau explorați trasee off-road, bicicleta noastră electrică vă va duce acolo cu ușurință.

Experimentați viitorul transportului

Nu ratați ocazia de a vă revoluționa naveta zilnică și de a adopta un stil de viață mai durabil. Bicicleta noastră electrică de 500 W oferă echilibrul perfect între putere, confort și eco-compatibilitate. Alăturați-vă comunității în creștere a pasionaților de biciclete electrice și experimentați astăzi viitorul transportului. Comandă-ți acum bicicleta electrică de 500 W și începe să te bucuri de beneficiile navetei eficiente și ecologice.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart