incarcare biciclete pret producator en-gros

incarcare biciclete pret producator en-gros

Prețul de încărcare a bicicletei – Biciclete electrice accesibile și eficiente

Prezentarea bicicletelor de încărcare accesibile și eficiente

V-ați săturat să cheltuiți bani pe combustibil sau să vă ocupați de necazul transportului public? Nu căutați mai departe decât gama noastră de biciclete de încărcare care oferă o soluție de transport ecologică și rentabilă. Cu puterea lor electrică, aceste biciclete nu sunt doar convenabile, ci și ajută la reducerea amprentei de carbon. Citiți în continuare pentru a descoperi beneficiile și opțiunile de preț ale bicicletelor noastre de încărcare.

De ce să alegeți o bicicletă de încărcare?

Bicicletele de încărcare, cunoscute și sub numele de biciclete electrice sau biciclete electrice, câștigă popularitate ca mod alternativ de transport. Iată de ce sunt o alegere excelentă:

  • Prietenoase cu mediul: Optând pentru o bicicletă încărcabilă, contribuiți la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră. Aceste biciclete funcționează cu baterii reîncărcabile, eliminând nevoia de combustibili fosili.
  • Eficiente din punctul de vedere al costurilor: Cu prețurile la combustibil în creștere, o bicicletă de încărcare oferă o opțiune economică pentru naveta zilnică. Costul de încărcare a unei biciclete este semnificativ mai mic decât cheltuielile suportate de vehiculele tradiționale.
  • Beneficii pentru sănătate: Mersul pe o bicicletă de încărcare nu înseamnă doar economisirea banilor și a mediului; de asemenea, promovează un stil de viață mai sănătos. Vă puteți bucura de aer curat și vă puteți antrena în timp ce faceți naveta la serviciu sau faceți comisioane.
  • Confort: bicicletele noastre de încărcare sunt concepute pentru a vă ușura naveta zilnică. Cu niveluri de putere reglabile și funcții de asistență la pedală, puteți alege nivelul de asistență de care aveți nevoie, făcând urcările în deal și distanțele lungi mai ușor de gestionat.

Gama de preț și opțiuni

Încărcarea noastră bicicletele vin în diverse modele și game de preț pentru a se potrivi diferitelor bugete și preferințe. Iată câteva dintre opțiunile noastre populare:

1. Bicicletă de încărcare standard

Începând de la 999 USD, bicicleta noastră de încărcare standard oferă o opțiune fiabilă și accesibilă pentru naveta zilnică. Dispune de un cadru ușor, un motor electric puternic și o baterie de lungă durată care poate fi încărcată cu ușurință acasă sau la serviciu.

2. Bicicletă de încărcare premium

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete de încărcare mai avansate, cu funcții îmbunătățite, modelul nostru premium este alegerea perfectă. La un preț de 1.499 USD, oferă un design elegant, o viteză maximă mai mare și o durată de viață îmbunătățită a bateriei. Acest model este ideal pentru cei care doresc un pic mai multă putere și stil.

3. Bicicleta pliabilă de încărcare

Pentru cei care apreciază portabilitatea și confortul, bicicleta noastră pliabilă de încărcare este o opțiune excelentă. La un preț de 1.199 USD, poate fi pliat și depozitat cu ușurință în spații compacte, făcându-l ideal pentru locuitorii urbani sau cei cu spațiu de depozitare limitat. Acestea sunt doar câteva exemple ale bicicletelor noastre de încărcare. De asemenea, oferim opțiuni personalizabile, accesorii suplimentare și garanții extinse pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice. Contactați echipa noastră de vânzări pentru mai multe informații și recomandări personalizate.

Concluzie

Investiția într-o bicicletă de încărcare nu este doar o decizie financiară inteligentă, ci și un pas către un viitor mai ecologic. Datorită accesibilității, eficienței și beneficiilor de mediu, aceste biciclete revoluționează modul în care facem naveta. Nu ratați ocazia de a economisi bani, de a vă îmbunătăți sănătatea și de a ajuta la protejarea planetei. Răsfoiți astăzi gama noastră de biciclete de încărcare și faceți o schimbare pozitivă pentru dvs. și pentru mediu!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart