Producător de biciclete electrice de echilibru angro

Producător de biciclete electrice de echilibru angro

Bicicletă electrică perfectă pentru copii: o combinație perfectă de distracție și siguranță

Vă prezentăm bicicleta electrică de echilibru: plimbare perfectă pentru micuțul dvs.

Căutați un mod sigur și incitant de a-ți introduce copilul în lumea ciclismului? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de ultimă generație. Proiectată cu cea mai mare grijă și precizie, bicicleta noastră electrică de echilibru oferă o tranziție fără probleme de la o bicicletă tradițională de echilibru la o plimbare cu motor electric, asigurând ore de distracție și aventură nesfârșite pentru copilul tău.

Beneficiile unei biciclete electrice de echilibru

Bicicleta noastră electrică de echilibru oferă numeroase beneficii care o fac alegerea ideală pentru călăreții tineri:

 • Siguranță îmbunătățită: Siguranța este a noastră prioritate de top. Bicicleta electrică de echilibru este echipată cu un limitator de viteză, asigurând că copilul dumneavoastră se deplasează la o viteză controlată și sigură. Bicicleta de echilibru are, de asemenea, o construcție robustă și un centru de greutate scăzut, oferind stabilitate și reducând riscul de accidente.
 • Ușor de utilizat: Bicicleta de echilibru electrică este concepută pentru a fi utilizată de utilizator. -prietenos, permițând chiar și celor mai tineri călăreți să-și controleze cursa fără efort. Cu comenzi simple și manevrare intuitivă, copilul tău va stăpâni rapid arta de a conduce.
 • Tranziție lină: Pe măsură ce copilul tău crește și câștigă încredere, bicicleta electrică de echilibru oferă opțiunea de a comutați între modurile electric și manual. Această tranziție fără întreruperi îi permite copilului să-și dezvolte treptat abilitățile de mers și independența.
 • Prietenoasă cu mediul: Bicicleta noastră electrică de echilibru este alimentată de o baterie reîncărcabilă, ceea ce o face o alegere ecologică. . Optând pentru o plimbare electrică, nu doar reduceți amprenta de carbon, ci și insufleți valori eco-conștiente copilului dvs. încă de la o vârstă fragedă.

Caracteristicile bicicletei electrice de echilibru

Bicicleta noastră electrică de echilibru este dotată cu caracteristici care garantează o experiență de condus sigură și plăcută:

 • Motor electric puternic: Bicicleta este echipată cu un motor electric puternic, dar silențios, oferind o fluiditate fluidă. și călătorie fără efort.
 • Înălțime reglabilă a scaunului: înălțimea scaunului este reglabilă, permițând bicicletei să crească împreună cu copilul dvs.
 • Construcție durabilă: Bicicleta este construită pentru a rezista, cu materiale de înaltă calitate și un cadru robust care poate rezista la cerințele jocului activ.
 • Durată lungă de viață a bateriei: bateria reîncărcabilă oferă o gamă impresionantă, asigurând că copilul dumneavoastră se poate bucura de timp de joacă prelungit înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.
 • Asamblare ușoară: Bicicleta vine cu instrucțiuni clare și cerințe minime de asamblare, permițându-vă să obțineți copilul dumneavoastră călărește în cel mai scurt timp.

De ce să alegeți bicicleta noastră electrică de echilibru

Când vine vorba de siguranța și plăcerea copilului dvs., înțelegem că nu doriți decât ce este mai bun. Iată câteva motive pentru care bicicleta noastră electrică de echilibru iese în evidență:

 • Maiestrie expertă: Bicicleta noastră electrică de echilibru este realizată cu precizie și atenție la detalii, asigurând un produs de înaltă calitate care depășește standarde din industrie.
 • Marcă de încredere: avem o experiență dovedită în furnizarea de produse de top și servicii excepționale pentru clienți. Bicicleta noastră electrică de echilibru este susținută de o garanție de satisfacție, oferindu-vă liniște sufletească în ceea ce privește achiziția dvs.
 • Recenzii pozitive: Bicicleta noastră electrică de echilibru a primit recenzii pozitive atât de la părinți, cât și de la experți. . Clienții îi laudă durabilitatea, ușurința în utilizare și bucuria pe care le aduce copiilor lor.
 • Asistență clienți: ne angajăm să vă satisface. Echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea.

Concluzie

Investiția într-o bicicletă electrică cu echilibru este o decizie care vă va aduce beneficii atât si copilul tau. Cu combinația sa de caracteristici de siguranță, ușurință în utilizare și capacități electrice interesante, bicicleta noastră electrică de echilibru oferă introducerea perfectă în lumea ciclismului. Oferă-i copilului tău cadoul aventurii și al independenței cu bicicleta noastră electrică de vârf.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart