noul producător de biciclete electrice en-gros

noul producător de biciclete electrice en-gros

Prezentarea noului ciclu electric – Revoluționarea navetei dvs.

Experimentați viitorul navetei cu noul nostru ciclu electric

V-ați săturat să stați în trafic sau să vă chinuiți să găsiți un loc de parcare ? Spune-ți adio acestor frustrări și îmbrățișează o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a te deplasa cu noul nostru ciclu electric. Proiectat cu tehnologie de ultimă oră și un design elegant și modern, ciclul nostru electric revoluționează modul în care facem naveta.

Eficiență și confort

Noul nostru ciclu electric oferă o alternativă convenabilă și ecologică la modurile tradiționale de transport. Cu motorul său electric puternic, puteți naviga fără efort pe străzile orașului, evitând congestionarea traficului și reducând amprenta de carbon. Cadrul ușor și designul compact îl fac ușor de manevrat în spații înguste, permițându-vă să treceți cu ușurință pe străzile aglomerate.

Performanță puternică

Echipat cu un motor electric de înaltă performanță, ciclul nostru electric oferă echilibrul perfect între putere și eficiență. Cu o viteză maximă de XX mph, vă puteți ajunge la destinație în cel mai scurt timp. Bateria de lungă durată vă asigură că nu va trebui să vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul navetei zilnice. În plus, sistemul de frânare regenerativă ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei prin captarea și stocarea energiei în timp ce conduceți.

Confort și siguranță

Înțelegem că confortul și siguranța sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea unui mod de transport. De aceea, noul nostru ciclu electric este conceput ținând cont de nevoile dumneavoastră. Poziția ergonomică a scaunului și ghidonul reglabil asigură o călătorie confortabilă, chiar și la călătoriile mai lungi. Luminile LED integrate și benzile reflectorizante oferă o vizibilitate îmbunătățită, menținându-vă în siguranță pe drum, zi sau noapte. Iar cu sistemul avansat de frânare, te poți opri rapid și cu încredere, chiar și în situații de urgență.

Funcții inteligente

Noul nostru ciclu electric nu se referă doar la putere și performanță; este, de asemenea, dotat cu funcții inteligente pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. Afișajul LCD încorporat oferă informații în timp real despre viteza, distanța parcursă și nivelul bateriei. Cu portul USB integrat, vă puteți încărca dispozitivele din mers, asigurându-vă că rămâneți conectat oriunde mergeți. Și cu aplicația opțională pentru smartphone, vă puteți urmări cursele, vă puteți stabili obiective și chiar vă puteți personaliza experiența de călătorie.

Prietenos cu mediul

Alegând noul nostru ciclu electric, luați o decizie conștientă de a vă reduce impactul asupra mediului. Cu emisii zero și poluare fonică minimă, ciclul nostru electric este o alternativă mai ecologică la vehiculele tradiționale pe benzină. Optând pentru transportul durabil, contribuiți la un viitor mai curat și mai sănătos pentru planeta noastră.

Concluzie

Îmbrățișați viitorul navetei cu noul nostru ciclu electric. Cu designul său eficient și convenabil, performanța puternică și caracteristicile inteligente, oferă o experiență superioară de condus. Nu numai că vei economisi timp și bani, dar vei face și partea ta pentru a proteja mediul. Spune-ți adio blocajelor în trafic și salut la o navetă mai verde și mai plăcută. Investește astăzi în noul nostru ciclu electric și experimentează libertatea transportului electric.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart