producător de scutere eco en-gros

producător de scutere eco en-gros

Scuterul ecologic suprem – Conducerea ta verde și eficientă

Vă prezentăm scuterul ecologic suprem – soluția perfectă pentru cei care doresc să meargă cu stil, reducând în același timp amprenta de carbon. Scuterul nostru ecologic combină designul elegant, tehnologia de ultimă oră și caracteristicile ecologice pentru a vă oferi o călătorie ecologică și eficientă ca nimeni altul.

Ride în stil și confort

Scuterul nostru ecologic nu este doar ecologic, ci oferă și o călătorie confortabilă și elegantă. Cu designul său ergonomic și scaunul reglabil, vă puteți bucura de o călătorie lină și fără efort, indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați orașul.

Putere electrică eficientă

Au trecut vremurile în care se baza pe combustibilii fosili pentru transport. Scuterul nostru eco este alimentat de un motor electric eficient, ceea ce înseamnă zero emisii și o călătorie mai silențioasă. Bateria reîncărcabilă oferă o putere suficientă pentru a vă duce oriunde trebuie să mergeți, fără a dăuna mediului.

Mergeți în plus

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie? Nu fi! Scuterul nostru ecologic este echipat cu o baterie de lungă durată care vă poate duce până la XX mile cu o singură încărcare. Fie că mergi prin oraș sau mergi pe un traseu pitoresc, poți avea încredere că scuterul nostru te va ține mai departe.

Inteligent și conectat

Scuterul nostru ecologic nu este doar un mijloc de transport, este un dispozitiv inteligent și conectat. Cu tehnologia Bluetooth încorporată, vă puteți conecta cu ușurință smartphone-ul pentru a accesa funcții precum navigarea prin GPS și statisticile de călătorie. Rămâneți conectat și informat în timp ce vă bucurați de călătoria ecologică.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, scuterul nostru eco este echipat cu funcții avansate de siguranță, inclusiv lumini LED pentru vizibilitate sporită, un sistem de frânare receptiv și un cadru robust pentru stabilitate. Călătoriți cu încredere, știind că sunteți protejat la fiecare pas.

Compact și convenabil

Locuiți într-un oraș aglomerat? Nici o problemă! Scuterul nostru ecologic este proiectat pentru a fi compact și convenabil. Este ușor și pliabil, fiind ușor de transportat și depozitat. Indiferent dacă te urci într-un autobuz sau îl ascunzi în apartamentul tău, scuterul nostru nu va ocupa mult spațiu.

Alăturați-vă Revoluției Eco

Alegând scuterul nostru ecologic, nu obțineți doar o călătorie fiabilă și elegantă, ci vă alăturați revoluției ecologice. Reduceți-vă amprenta de carbon, contribuiți la un aer mai curat și inspirați-i pe alții să facă alegeri durabile. Împreună, putem crea un viitor mai verde și mai durabil.

Ia-ți scuterul ecologic astăzi

Ești gata să pornești în călătoria ta ecologică? Comanda-ți scuterul eco astăzi și experimentează fiorul de a conduce cu stil, protejând în același timp planeta. Cu scuterul nostru eco, puteți avea totul – eficiență, stil și un mediu mai curat. Alăturați-vă mișcării și faceți diferența, o plimbare la un moment dat.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart