Producător de biciclete electrice cu ridicata

Producător de biciclete electrice cu ridicata

Rooder eBike – Companionul perfect pentru naveta

Prezentarea lui Rooder eBike

Te-ai săturat să stai în trafic în timpul navetei zilnice? Căutați o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a vă deplasa? Nu căutați mai departe decât Rooder eBike – însoțitorul perfect pentru călătoriile dvs. zilnice.

Naveta fără efort

Rooder eBike duce naveta la un nivel cu totul nou. Cu motorul său electric puternic, puteți aluneca fără efort prin trafic, lăsând în urmă frustrarea blocajului. Spune-ți la revedere plimbărilor transpirate și salut la o călătorie confortabilă și plăcută.

Performanță puternică

Echipată cu o baterie litiu-ion de înaltă performanță, Rooder eBike vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a cuceri orice teren. Indiferent dacă urci pe dealuri abrupte sau mergi pe drumuri plate, această bicicletă electrică oferă o călătorie lină și fiabilă de fiecare dată.

Design elegant

Rooder eBike nu numai că are performanțe bune, ci și arată grozav. Cu designul său elegant și modern, această bicicletă electrică va atrage capetele oriunde ai merge. Disponibil într-o gamă de culori elegante, o poți alege pe cea care se potrivește personalității și stilului tău.

Comfort la îndemână

Conceput pentru confortul dvs., Rooder eBike vine cu un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să ajustați cu ușurință setările și să monitorizați nivelul bateriei. Luminile LED încorporate asigură vizibilitate și siguranță, chiar și în timpul plimbărilor pe timp de noapte.

Prietenoase cu mediul

Alegând Rooder eBike, nu numai că vă îmbunătățiți propria experiență de navetă, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și o amprentă de carbon redusă, această eBike este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport.

Confortabil și versatil

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește confortul în timpul navetei. Rooder eBike are o șa confortabilă și ghidon ergonomic, asigurând o călătorie relaxată și plăcută. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi orașul, această eBike este însoțitorul perfect.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Rooder eBike este echipat cu frâne de înaltă calitate și un sistem de suspensie receptiv, oferindu-vă o călătorie sigură și stabilă. Cadrul durabil și anvelopele rezistente la perforare asigură fiabilitate, astfel încât să puteți călători cu liniște sufletească.

Concluzie

Îmbunătățiți-vă naveta zilnică cu Rooder eBike. Performanța sa puternică, designul elegant și natura ecologică îl fac alegerea perfectă pentru locuitorii urbani. Spune la revedere blocajelor de trafic și salut la o călătorie plăcută și fără stres. Investește astăzi în Rooder eBike și experimentează viitorul navetei.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart