producător de scutere electrice albastre en-gros

producător de scutere electrice albastre en-gros

Scuterul electric albastru suprem – Plimbarea ta ecologică și elegantă

Prezentarea trotinetei electrice albastre

Căutați o modalitate convenabilă și ecologică de a vă deplasa prin oraș ? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru electric albastru. Cu designul său elegant, motorul puternic și bateria de lungă durată, acest scuter este alegerea perfectă atât pentru navetiștii urbani, cât și pentru cei care caută aventuri.

Eficiență și eco-friendly

Trotineta noastră electrică albastră este alimentată de un motor electric de înaltă performanță, ceea ce înseamnă că vă puteți lua rămas bun de la gazele scumpe și de la emisiile nocive. Nu este doar o soluție rentabilă, ci și una prietenoasă cu mediul. Alegând scuterul nostru, ai un impact pozitiv asupra planetei.

Performanță puternică

Nu lăsați să vă păcălească dimensiunea compactă. Scuterul nostru electric albastru este echipat cu un motor puternic care oferă o accelerație lină și o viteză maximă de până la 25 mile pe oră. Indiferent dacă navighezi pe străzile aglomerate ale orașului sau mergi pe căi pitorești, acest scuter oferă o plimbare palpitantă și fără efort.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul navetă? Scuterul nostru electric albastru vine cu o baterie litiu-ion de mare capacitate care vă permite să călătoriți până la 30 de mile cu o singură încărcare. Acest lucru înseamnă că puteți merge cu încredere la serviciu, puteți face comisioane sau puteți explora împrejurimile, fără nicio anxietate.

Confort și comoditate

Înțelegem importanța confortului în timpul călătoriei dumneavoastră. De aceea, scuterul nostru electric albastru dispune de un scaun cu perne și ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus. În plus, are un compartiment de depozitare spațios în care îți poți păstra lucrurile în timpul mersului.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta noastră electrică albastră este echipată cu un sistem de frânare fiabil, asigurând opriri rapide și receptive. De asemenea, are faruri și stopuri LED strălucitoare, făcându-vă vizibil pentru ceilalți de pe drum, chiar și în condiții de lumină slabă. Călătoriți cu încredere știind că sunteți protejat.

Ușor de utilizat și de întreținut

Operarea scuterului nostru electric albastru este o ușoară. Dispune de o interfață ușor de utilizat, cu comenzi intuitive, permițându-vă să navigați fără efort prin trafic. Întreținerea este, de asemenea, fără probleme, fiind necesară întreținerea minimă. Petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă cu privire la întreținere și mai mult timp bucurându-vă de plimbare.

Ieșiți în evidență cu stil

Cu culoarea albastră vibrantă și designul elegant, trotineta noastră electrică este un spectaculos. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați orașul, veți fi sigur că veți atrage atenția și veți face o declarație. Călărește cu stil și arată-ți alegerea ecologică.

Concluzie

Experimentați bucuria de a conduce scuterul nostru electric albastru. Cu eficiența, puterea și stilul său, este alegerea perfectă pentru oricine caută un mod de transport distractiv și ecologic. Spune-ți la revedere blocajelor de trafic și problemelor de parcare și îmbrățișează libertatea de a conduce un scuter electric. Alege scuterul nostru electric albastru și alătură-te astăzi revoluției verzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart