Producător de biciclete electrice de 750 W en-gros

Producător de biciclete electrice de 750 W en-gros

Bicicletă electrică supremă de 750 de wați – putere și eficiență combinate

Experimentați viitorul navetei

Vă prezentăm bicicleta noastră electrică revoluționară de 750 de wați, soluția perfectă pentru toate nevoile dvs. de navetă. Indiferent dacă doriți să vă reduceți amprenta de carbon, să economisiți bani pe benzină sau pur și simplu să vă bucurați de un mod de transport distractiv și eficient, bicicleta noastră electrică vă găsește.

Performanță puternică

Cu motorul său puternic de 750 de wați, bicicleta noastră electrică oferă o călătorie plină de entuziasm ca nimeni alta. Spune-ți adio luptării în sus de dealuri sau luptei împotriva vântului în contra – bicicleta noastră funcționează fără efort pe orice teren. Motorul de înaltă performanță asigură o accelerație rapidă și menține o viteză constantă, permițându-vă să ajungeți la destinație mai repede și cu mai puțin efort.

Eficiență maximă

Echipată cu cea mai recentă tehnologie de baterie litiu-ion, bicicleta noastră electrică oferă o eficiență excepțională. Motorul de 750 de wați combinat cu încărcarea de lungă durată a bateriei vă asigură că puteți călători pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. În plus, sistemul de frânare regenerativă al bicicletei ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei prin conversia energiei cinetice în electricitate în timp ce mergi.

Confort și comoditate

Înțelegem că confortul este esențial pentru o călătorie plăcută. De aceea, bicicleta noastră electrică de 750 de wați are o șa confortabilă, ghidon ergonomic și înălțimea scaunului reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus. Bicicleta vine, de asemenea, cu un compartiment de depozitare încorporat, ideal pentru a-ți transporta lucrurile esențiale sau alimentele.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta noastră electrică este echipată cu frâne cu disc fiabile care oferă o putere de oprire excelentă, asigurând o călătorie sigură în orice condiție. Bicicleta dispune, de asemenea, de lumini LED din față și din spate, îmbunătățind vizibilitatea pe șosea, în special în timpul plimbărilor nocturne. Cu bicicleta noastră electrică, vă puteți bucura de emoția călătoriei în timp ce vă simțiți în siguranță și protejat.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică de 750 de wați, ai un impact pozitiv asupra mediului. Cu zero emisii și fără dependență de combustibilii fosili, bicicleta noastră este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă revoluției verde și contribuiți la un viitor mai curat și mai verde.

Experimentați libertatea

Nu lăsați blocajele de trafic și problemele de parcare să vă rețină. Cu bicicleta noastră electrică de 750 de wați, poți naviga cu ușurință pe străzile orașului, ocolind aglomerația și ajungând la destinație la timp. Experimentați libertatea de a merge pe o bicicletă electrică și redescoperiți bucuria navetei.

Comandați astăzi bicicleta electrică de 750 de wați

Sunteți gata să vă revoluționați naveta? Comandă-ți propria bicicletă electrică de 750 de wați astăzi și experimentează puterea, eficiența și confortul pe care le oferă. Cu procesul nostru simplu de comandă online, livrare rapidă și asistență dedicată clienților, asigurăm o experiență de cumpărare fără probleme. Alăturați-vă revoluției bicicletei electrice și bucurați-vă de plimbarea vieții!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart