scuter electric cu scaun pentru adulti grei en gros

scuter electric cu scaun pentru adulti grei en gros

Croaziera în confort cu trotineta noastră electrică cu scaun pentru adulți grei

Vă prezentăm trotineta noastră electrică cu scaun pentru adulți grei

V-ați săturat să vă străduiți să găsiți un scuter electric potrivit care poate suporta confortabil greutatea ta? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică cu scaun pentru adulți grei este concepută ținând cont de nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau pur și simplu te bucuri de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru oferă o experiență lină și confortabilă.

Design confortabil și robust

Trotineta noastră electrică are un scaun spațios și ergonomic care oferă suport și confort amplu pentru adulții grei. Scaunul este amortizat pentru a absorbi șocurile și vibrațiile, asigurând o călătorie lină chiar și pe terenuri accidentate. Cadrul scuterului este construit cu materiale de înaltă calitate care pot rezista la sarcini grele, ceea ce îl face o opțiune de încredere pentru persoanele cu o capacitate de greutate mai mare.

Performanță puternică

Echipată cu un motor puternic, trotineta noastră electrică oferă performanțe impresionante, permițându-vă să navigați fără efort pe diferite terenuri. Indiferent dacă urcați dealuri sau călătoriți pe suprafețe plane, scuterul nostru oferă o călătorie lină și stabilă. Cu setările de viteză reglabile, puteți controla cu ușurință ritmul scuterului pentru a se potrivi nivelului dvs. de confort.

Durată lungă de viață a bateriei

Nu vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul plimbărilor! Trotineta noastră electrică este echipată cu o baterie de lungă durată care oferă o autonomie extinsă. Puteți călători cu încredere pe distanțe mai lungi fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă. În plus, bateria se încarcă rapid, asigurând timp de nefuncționare minim și confort maxim.

Sigur și sigur

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric este proiectat cu diverse caracteristici de siguranță pentru a vă oferi liniște sufletească în timpul plimbărilor dumneavoastră. Include lumini LED strălucitoare pentru o vizibilitate sporită, un sistem de frânare fiabil pentru opriri rapide și un cadru robust pentru o stabilitate sporită. În plus, anvelopele largi ale scuterului oferă o tracțiune excelentă, asigurând o călătorie sigură și sigură.

Convenient și portabil

Trotineta noastră electrică este proiectată având în vedere confortul. Dispune de un mecanism de pliere care vă permite să pliați și să depozitați cu ușurință scuterul atunci când nu este utilizat. Indiferent dacă trebuie să-l transportați în mașină sau să-l depozitați într-un spațiu îngust, dimensiunea compactă a scuterului nostru îl face incredibil de portabil și ușor de manevrat.

Satisfacția clientului garantată

Suntem mândri să oferim servicii clienților de top și să vă asigurăm satisfacția. Trotineta noastră electrică cu scaun pentru adulți grei este susținută de o garanție completă, astfel încât să puteți achiziționa cu încredere. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră prietenoasă și informată de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă asiste.

Nu ratați distracția!

Experimentați bucuria de a vă plimba prin oraș cu scuterul nostru electric cu scaun pentru adulții grei. Spune la revedere disconfortului și salută o călătorie lină, confortabilă și plăcută. Comanda-l pe al tău astăzi și începe să explorezi lumea cu stil!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart