Producător de biciclete electrice pentru navetiști

Producător de biciclete electrice pentru navetiști

Bicicleta electrică perfectă pentru navetiștii pentru călătoria dvs. zilnică

Prezentarea ultimei biciclete electrice pentru navetiști

V-ați săturat să stați în trafic, să petreceți ore întregi deplasându-vă la serviciu în fiecare zi? Căutați o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a vă deplasa? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de vârf pentru navetiști. Cu designul său elegant, motorul puternic și caracteristicile ecologice, este soluția perfectă pentru călătoria dvs. zilnică.

Eficiență și confort

Bicicleta noastră electrică pentru navetiști este proiectată având în vedere eficiența și confortul. Alimentat de o baterie de mare capacitate, oferă o autonomie de până la 50 de mile cu o singură încărcare, făcându-l ideal atât pentru navete scurte, cât și lungi. Spuneți la revedere costurilor scumpe cu combustibilul și salutați un mod de transport mai accesibil și mai durabil. Cu cadrul său ușor și dimensiunile compacte, bicicleta noastră electrică pentru navetiști este ușor de manevrat pe străzile aglomerate ale orașului și pe pistele aglomerate pentru biciclete. Este, de asemenea, echipat cu un mecanism de pliere cu eliberare rapidă, care vă permite să îl pliați cu ușurință și să îl luați cu dvs. în transportul public sau să îl depozitați în spații înguste.

Performanță puternică

Nu lăsați să vă păcălească dimensiunea compactă. Bicicleta noastră electrică pentru navetiști este echipată cu un motor puternic care oferă o accelerație lină și receptivă, permițându-vă să navigați fără efort prin trafic și să abordați dealurile abrupte. Alegeți dintre mai multe moduri de alimentare pentru a vă personaliza experiența de călătorie și pentru a conserva energia bateriei atunci când este necesar. Sistemul avansat de frânare al bicicletei vă asigură siguranța pe drum, oferind o putere de oprire fiabilă chiar și la viteze mari. Cu manevrabilitate receptivă și tracțiune excelentă, te vei simți încrezător și în control, indiferent de condițiile drumului.

Confort și stil

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de navetă. De aceea, bicicleta noastră electrică pentru navetiști este proiectată cu o șa confortabilă, ergonomică și ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă pentru confortul dumneavoastră. Sistemul de suspensie al bicicletei absoarbe șocurile și vibrațiile, asigurând o călătorie lină și plăcută, chiar și pe drumurile accidentate. Nu numai că bicicleta noastră electrică pentru navetiști este funcțională, dar este și stilată. Cu designul său modern și atenția la detalii, este sigur că va întoarce capetele oriunde ați merge. Alegeți dintr-o gamă de culori vibrante pentru a se potrivi cu stilul dvs. personal și faceți o declarație pe drum.

Funcții inteligente

Bicicleta noastră electrică pentru navetă este plină de funcții inteligente pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. Afișajul LED încorporat oferă informații în timp real, cum ar fi viteza, distanța parcursă și nivelul bateriei, ținându-vă informat și în control. Bicicleta vine și cu lumini față și spate integrate pentru vizibilitate și siguranță sporite, în special în timpul plimbărilor pe timp de noapte. Pentru un plus de confort, bicicleta noastră electrică pentru navetiști este compatibilă cu o aplicație pentru smartphone, permițându-vă să vă urmăriți cursele, să stabiliți obiective și chiar să blocați și să deblocați bicicleta de la distanță. Rămâneți conectat și profitați la maximum de experiența dvs. de navetă cu tehnologia noastră inovatoare.

Concluzie

Spuneți la revedere blocajelor în trafic și salutați o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a face naveta cu bicicleta noastră electrică pentru navetă. Cu eficiența, puterea, confortul și caracteristicile sale inteligente, este însoțitorul perfect pentru călătoria dvs. zilnică. Investește într-un viitor durabil și bucură-te de libertatea unei navetei fără probleme. Comandați bicicleta electrică pentru navetiști astăzi și experimentați bucuria de a conduce.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart