scuter electric 25 mph producător angro

scuter electric 25 mph producător angro

Scuterul electric suprem: atingeți noi viteze cu modelul nostru de 25 mph

Vă prezentăm scuterul nostru electric de ultimă generație, care vă va revoluționa naveta zilnică. Cu o viteză maximă de 25 mph, acest scuter elegant și elegant combină puterea, eficiența și confortul pentru a vă oferi o experiență de condus de neegalat.

Viteză fără efort

Experimentați fiorul unei croazieri la 25 mph cu scuterul nostru electric. Fie că treci prin străzile aglomerate ale orașului sau că explorezi căi pitorești, scuterul nostru accelerează fără efort pentru a-ți oferi o călătorie lină și plină de entuziasm. Spune la revedere aglomerației din trafic și salută o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a te deplasa.

Performanță puternică

Echipat cu un motor de înaltă performanță, scuterul nostru electric oferă o putere și un cuplu excepțional. Acest lucru asigură o accelerație rapidă și menține o viteză constantă, chiar și atunci când abordați înclinații sau terenuri denivelate. Cu scuterul nostru, vei avea încredere să cucerești orice călătorie cu ușurință.

Baterie de lungă durată

Trotineta noastră electrică este alimentată de o baterie de ultimă oră cu litiu-ion care oferă o autonomie impresionantă. Puteți călători până la XX mile cu o singură încărcare, în funcție de diverși factori, cum ar fi greutatea călărețului, terenul și viteza. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați orașul, scuterul nostru vă va duce acolo unde trebuie să mergeți fără să vă faceți griji că rămâneți fără curent.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric este echipat cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură. Sistemul de frânare receptiv permite un control precis, în timp ce farurile cu LED-uri luminoase și stopurile sporesc vizibilitatea, în special în timpul plimbărilor pe timp de noapte. În plus, construcția robustă și materialele durabile garantează un scuter fiabil și de lungă durată.

Confort și comoditate

Înțelegem importanța unei călătorii confortabile, motiv pentru care scuterul nostru electric este conceput pentru confortul dumneavoastră. Ghidonul ergonomic oferă o prindere confortabilă, iar scaunul reglabil vă permite să găsiți poziția perfectă de condus. Dimensiunea compactă și designul pliabil al scuterului îl fac ușor de transportat și depozitat, făcându-l o alegere ideală pentru locuitorii urbani și navetiști.

Prietenos cu mediul

Alăturați-vă revoluției ecologice cu scuterul nostru electric. Alegând un mod de transport ecologic, contribuiți la un viitor mai curat și mai ecologic. Scuterul nostru produce zero emisii, reducând amprenta de carbon și contribuind la conservarea mediului pentru generațiile viitoare.

Concluzie

Experimentați libertatea și confortul scuterului nostru electric, capabil să atingă viteze de 25 mph. Cu performanța sa puternică, bateria de lungă durată și caracteristicile avansate de siguranță, acest scuter este alegerea perfectă atât pentru navetiști, cât și pentru cei care caută aventuri și pentru cei conștienți de mediu. Spuneți la revedere blocajelor de trafic și salutați o modalitate mai rapidă și mai durabilă de a vă deplasa. Investește astăzi în scuterul nostru electric și îmbrățișează un nou nivel de mobilitate.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart