Producător de biciclete pliabile fat bike en-gros

Producător de biciclete pliabile fat bike en-gros

Bicicletă pliabilă pentru cei care caută aventuri

Companionul perfect de aventură: Bicicletă pliabilă

Sunteți un căutător de aventură în căutarea unei biciclete versatile și convenabile care să vă poată duce oriunde ? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră pliabilă! Indiferent dacă doriți să explorați terenuri accidentate, să cuceriți trasee provocatoare sau pur și simplu să faceți naveta prin oraș, această bicicletă este concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs.

Versatilitate de neegalat

Bicicleta noastră pliabilă este construită pentru a face față cu ușurință oricărui teren. Anvelopele grase oferă tracțiune și stabilitate excelente, permițându-vă să călătoriți cu încredere pe nisip, zăpadă, pietriș sau chiar trasee stâncoase. Indiferent unde te duce următoarea ta aventură, această bicicletă va fi însoțitorul tău perfect.

Comfort la maxim

Una dintre caracteristicile remarcabile ale bicicletei noastre pliante este capacitatea de pliere. Cu doar câțiva pași simpli, puteți plia și desface cu ușurință bicicleta, făcând-o incredibil de convenabilă pentru depozitare și transport. Indiferent dacă aveți spațiu limitat acasă sau aveți nevoie să vă duceți bicicleta într-o călătorie, această funcție de pliere asigură o manevrare fără probleme.

Calitate și durabilitate

Înțelegem importanța de a avea o bicicletă fiabilă și durabilă, mai ales atunci când te aventurezi pe terenuri dificile. De aceea, bicicleta noastră pliabilă este construită cu materiale și componente de înaltă calitate. Cadrul robust și roțile puternice sunt concepute pentru a rezista la călătorii dificile și pentru a oferi performanțe de lungă durată.

Experiență de condus confortabil

Confortul este esențial atunci când vine vorba de a vă bucura de aventurile dvs. de ciclism. Bicicleta noastră pliabilă de grăsime are o șa confortabilă și ghidon ergonomic, permițându-vă să vă mențineți o poziție relaxată și verticală. Sistemul de suspensie al bicicletei absoarbe șocurile și loviturile, asigurând o călătorie lină și plăcută chiar și pe suprafețe neuniforme.

Ușor de personalizat

Înțelegem că fiecare călăreț are preferințe unice. De aceea, bicicleta noastră pliabilă este proiectată pentru a fi ușor personalizabilă. Vă puteți personaliza bicicleta adăugând accesorii precum suporturi, aripi sau lumini pentru a-i îmbunătăți funcționalitatea și stilul. Fă-l cu adevărat al tău și adaptează-l la nevoile tale specifice.

Compact și portabil

Când este pliat, bicicleta noastră pliabilă devine incredibil de compactă, permițându-vă să o depozitați în spații înguste sau să o transportați cu ușurință. Indiferent dacă călătorești cu mașina, trenul sau avionul, această bicicletă te poate însoți în toate aventurile tale. Spune la revedere suporturilor voluminoase pentru biciclete sau nevoii de transport specializat.

Prietenoase cu mediul

Alegerea unei biciclete ca mijloc de transport nu este benefică numai pentru sănătatea ta, ci și pentru mediu. Bicicleta noastră pliabilă de grăsime vă permite să vă reduceți amprenta de carbon, optând pentru o modalitate mai ecologică de deplasare. Alăturați-vă mișcării către un transport durabil și să aibă un impact pozitiv asupra planetei.

Concluzie

Cu versatilitatea, confortul și durabilitatea de neegalat, bicicleta noastră pliabilă este alegerea supremă pentru cei care caută aventuri. Experimentați fiorul explorării de noi terenuri și bucurați-vă de libertatea unei biciclete pliabile care poate merge oriunde doriți. Investește în următorul tău partener de aventură și descoperă o lume cu totul nouă de posibilități.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart