producator scutere roti en-gros

producator scutere roti en-gros

Scuterul cu roți suprem pentru distracție și comoditate

Scuterul cu roți perfect pentru toate aventurile tale

Vă prezentăm scuterul cu roți suprem conceput pentru a vă oferi distracție și comoditate fără sfârșit. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu, explorați orașul sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru este însoțitorul perfect.

Mobilitate fără efort

Cu designul său elegant și compact, scuterul nostru cu roți oferă o mobilitate fără efort. Cadrul ușor permite manevrabilitate ușoară, făcându-l ideal pentru a naviga pe străzi aglomerate și spații înguste. Spune la revedere blocajelor de trafic și salut la o călătorie lină și eficientă.

Ride lină și stabilă

Echipat cu roți de înaltă calitate, scuterul nostru garantează o călătorie lină și stabilă. Anvelopele durabile oferă o tracțiune excelentă, asigurând o călătorie în siguranță pe diverse terenuri. Indiferent dacă aluneci pe trotuar, mergi pe o pistă de biciclete sau te confrunți cu suprafețe neuniforme, scuterul nostru te va menține stabil și în siguranță.

Puternic și de încredere

Scuterul nostru cu roți este alimentat de un motor robust care oferă performanțe impresionante. Oferă o accelerație rapidă și o viteză maximă care îi va satisface atât pe cei care caută senzații tari, cât și pe navetiștii zilnici. Cu bateria sa fiabilă, vă puteți bucura de ore întregi de mers înainte de a avea nevoie de o reîncărcare. Spune la revedere plimbărilor lungi și salută o plimbare palpitantă.

Funcții inteligente pentru confortul dvs.

Înțelegem importanța confortului în viața de zi cu zi, motiv pentru care scuterul nostru cu roți este plin de funcții inteligente. Afișajul LED încorporat vă ține la curent cu privire la viteza, durata de viață a bateriei și distanța parcursă. Ghidonul reglabil asigură o poziție confortabilă de condus pentru utilizatorii de orice înălțime. În plus, mecanismul de pliere permite depozitarea și transportul ușor, făcându-l însoțitorul perfect pentru aventurile tale zilnice.

Sigur și sigur

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru cu roți este echipat cu un sistem de frânare fiabil care asigură o putere de oprire precisă și receptivă. Farul și farul din spate cu LED oferă o vizibilitate îmbunătățită, permițându-vă să conduceți cu încredere ziua sau noaptea. Am proiectat scuterul nostru având în vedere liniștea ta.

Prietenos cu mediul

Alegând scuterul nostru cu roți, nu doar investiți în confortul și plăcerea dvs., ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Scuterul nostru este alimentat de un motor electric ecologic, care emite zero emisii și vă reduce amprenta de carbon. Alăturați-vă nouă pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului, o călătorie la un moment dat.

Dezlănțuiți-vă aventurierul interior

Indiferent dacă sunteți un căutător de senzații tari, un navetiști zilnic sau cineva care pur și simplu se bucură de libertatea drumului deschis, scuterul nostru cu roți este alegerea perfectă. Cu designul său elegant, performanța puternică și caracteristicile convenabile, este timpul să-ți eliberezi aventurierul interior și să pornești în călătorii de neuitat.

Achiziți-vă scuterul cu roți astăzi!

Nu ratați ocazia de a deține scuterul cu roți suprem. Vizitați site-ul nostru web sau contactați-ne astăzi pentru a plasa comanda. Alăturați-vă comunității în creștere de pasionați de scutere și experimentați emoția și comoditatea pe care scuterul nostru le are de oferit. Pregătește-te să călărești cu stil și transformă fiecare călătorie într-o aventură!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart