producător de scutere cu ridicata

producător de scutere cu ridicata

Experimentați puterea libertății scuterelor

Dezlănțuiți puterea libertății scuterelor

Vă prezentăm linia noastră revoluționară de scutere care aduc un nivel cu totul nou de putere și performanță navetă zilnică. Cu tehnologie de ultimă oră și design elegant, trotinetele noastre sunt construite pentru a oferi o călătorie încântătoare, oferindu-vă în același timp confortul și beneficiile ecologice ale transportului electric.

Eficiente și ecologice

Trotinetele noastre sunt alimentate de motoare electrice avansate care oferă o alternativă curată și eficientă la vehiculele tradiționale pe gaz. Alegând scuterele noastre, nu doar economisiți bani la costurile cu combustibilul, dar contribuiți și la reducerea emisiilor nocive și la protejarea mediului.

Performanță de neegalat

Experimentați fiorul puterii scuterului ca niciodată. Trotinetele noastre sunt echipate cu motoare de înaltă performanță care oferă o accelerație impresionantă și viteze maxime, făcând naveta zilnică o briză. Indiferent dacă navigați pe străzile aglomerate ale orașului sau navigați pe trasee pitorești, scuterele noastre oferă puterea și agilitatea de care aveți nevoie pentru a cuceri orice teren.

Design inteligent

Înțelegem că confortul și comoditatea sunt esențiale atunci când vine vorba de transportul tău zilnic. De aceea trotinetele noastre sunt proiectate ținând cont de nevoile dumneavoastră. De la scaune și ghidon reglabile până la spațiu amplu de depozitare, trotinetele noastre oferă o experiență de condus confortabilă și practică. Cu comenzi intuitive și funcții ușor de utilizat, vă veți simți încrezător și controlat de fiecare dată când veți urca pe scuter.

Durată lungă de viață a bateriei

Nu vă faceți griji că rămâneți fără energie din nou. Trotinetele noastre sunt echipate cu baterii de mare capacitate care oferă o autonomie extinsă, permițându-vă să călătoriți pe distanțe mai mari fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi locuri noi, scuterele noastre te vor ține mai departe.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, scuterele noastre sunt construite cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură și fiabilă. De la sistemele de frânare antiblocare până la manevrabilitate receptivă, scuterele noastre sunt proiectate pentru a vă menține controlul și protejați pe drum. În plus, trotinetele noastre îndeplinesc toate standardele de siguranță necesare, oferindu-vă liniște sufletească de fiecare dată când călătoriți.

Alegeți stilul dvs.

Credem că stilul este la fel de important ca și performanța. De aceea, scuterele noastre vin într-o gamă de modele elegante și moderne, pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră personale. Indiferent dacă preferați un aspect clasic sau un stil mai contemporan, trotinetele noastre oferă o varietate de opțiuni pentru a se potrivi personalității dvs. unice.

Experimentați viitorul transportului

Alăturați-vă comunității în creștere a pasionaților de scutere care îmbrățișează puterea și libertatea transportului electric. Cu trotinetele noastre, vă puteți bucura de un mod rentabil, ecologic și captivant de a vă deplasa. Spuneți la revedere aglomerației din trafic, problemelor de parcare și costurilor scumpe cu combustibilul. Salutați puterea scuterului și un nivel cu totul nou de libertate.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart