producător de scutere e10 en-gros

producător de scutere e10 en-gros

Scuterul E10 – Companionul tău perfect pentru naveta urbană

Scuterul E10: o soluție convenabilă și ecologică pentru naveta urbană

Te-ai săturat să stai în trafic sau să te lupți să găsești locuri de parcare în orașul tău? Nu căutați mai departe decât scuterul E10 – însoțitorul perfect pentru naveta în oraș. Cu designul său elegant, performanța puternică și natura ecologică, scuterul E10 oferă o modalitate convenabilă și eficientă de a naviga pe străzile aglomerate.

Călătorie fără efort și eficientă

Realizat pentru navetiștii urbani, trotineta E10 este concepută pentru a vă face călătoriile zilnice fără efort și eficiente. Echipat cu un motor electric puternic, acest scuter poate atinge viteze de până la 20 de mile pe oră, permițându-vă să treceți cu ușurință prin trafic. Spune-ți adio frustrărilor de a fi blocat în blocaj și salut la o navetă fără stres.

Ecologist și durabil

Vă îngrijorează amprenta dvs. de carbon? Trotineta E10 este soluția perfectă pentru persoanele conștiente de mediu. Cu motorul său electric, acest scuter produce zero emisii, contribuind la reducerea poluării aerului și la combaterea schimbărilor climatice. Alegând trotineta E10, nu numai că vă îmbunătățiți propria navetă, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic.

Compact și portabil

A trăi într-un oraș înseamnă adesea a avea de-a face cu spațiu limitat. Trotineta E10 înțelege această provocare și oferă un design compact și portabil. Cu cadrul său ușor, puteți transporta cu ușurință scuterul pe scări sau în transportul public atunci când este necesar. Ghidonul său pliabil și bateria detașabilă fac ca depozitarea să fie o ușoară, permițându-vă să vă maximizați spațiul de locuit.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta E10 este echipată cu o serie de caracteristici de siguranță pentru a asigura o călătorie fără griji. Scuterul dispune de un sistem de frânare receptiv, permițându-vă să vă opriți rapid și cu încredere atunci când este necesar. În plus, farurile și stopurile cu LED oferă o vizibilitate îmbunătățită, ținându-vă în siguranță în timpul plimbărilor pe timp de noapte.

Confortabil și elegant

Cine spune că caracterul practic nu poate fi elegant? Trotineta E10 combină funcționalitatea cu un design elegant și modern. Trotineta are un scaun confortabil și ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus. Cu opțiunile sale de culori atrăgătoare și estetica simplificată, veți întoarse capetele în timp ce navigați prin oraș.

Caracteristici convenabile

Trotineta E10 este dotată cu funcții convenabile pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. Scuterul vine cu un port USB încorporat, permițându-vă să vă încărcați dispozitivele din mers. Ecranul LCD oferă informații în timp real despre viteza, durata de viață a bateriei și distanța parcursă. Cu comenzile sale intuitive și interfața ușor de utilizat, trotineta E10 este potrivită pentru cicliști de toate nivelurile de calificare.

Concluzie

Când vine vorba de naveta urbană, scuterul E10 este alegerea supremă. Cu călătoria fără efort, natura ecologică, designul compact și gama de funcții, acest scuter oferă o modalitate convenabilă și plăcută de a naviga pe străzile orașului. Spune-ți la revedere blocajelor de trafic și problemelor de parcare – ia-ți un scuter E10 și fă-ți naveta zilnică ușor!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart