producător de scutere electrice negre

producător de scutere electrice negre

Scuterul electric negru suprem – eficient, elegant și prietenos cu mediul

Prezentarea trotinetei electrice negre

Sunteți gata să vă revoluționați naveta zilnică? Nu căuta mai departe decât scuterul nostru electric negru elegant și elegant. Cu tehnologia sa de ultimă oră și designul ecologic, acest scuter este alegerea perfectă pentru locuitorii urbani, studenții și oricine caută un mod de transport convenabil și eficient.

Eficiență maximă

Trotineta noastră electrică neagră este alimentată de un motor electric de înaltă performanță, oferindu-vă o călătorie lină și puternică. Spune-ți adio blocajelor de trafic și așteptărilor lungi pentru transportul public. Cu o viteză maximă de XX mph, veți străbate străzile în cel mai scurt timp.

Elegant și practic

Nu numai că scuterul nostru electric negru este eficient, dar este și incredibil de elegant. Designul negru elegant emană rafinament și modernitate, făcându-l o potrivire perfectă pentru orice cadru urban. Fie că faci naveta la serviciu sau te întâlnești cu prietenii pentru o cafea, vei întoarse capetele în timp ce aluneci fără efort.

Prietenos cu mediul

A alege scuterul nostru electric negru înseamnă a alege un viitor mai verde. Optând pentru un scuter electric, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un mediu mai curat. Cu emisii zero și poluare fonică minimă, vă puteți bucura de plimbări fără vinovăție în timp ce vă faceți partea pentru a proteja planeta.

Confort și confort

Înțelegem că confortul și confortul sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea modului potrivit de transport. Trotineta noastră electrică neagră este proiectată pentru confortul dumneavoastră. Cu ghidonul său ergonomic și scaunul reglabil, îți poți personaliza experiența de condus în funcție de preferințele tale. Designul ușor și pliabil îl face ușor de transportat și depozitat, permițându-ți să-l iei cu tine oriunde te duci.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric negru este echipat cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie fără griji. Sistemul de frânare antiblocare oferă o putere de oprire receptivă și fiabilă, în timp ce farurile și stopurile LED strălucitoare asigură vizibilitatea, chiar și în condiții de lumină slabă. Cu scuterul nostru, poți călători cu încredere, știind că ești protejat.

Baterie de lungă durată

Nu vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul aventurilor zilnice. Scuterul nostru electric negru este echipat cu o baterie de lungă durată care oferă o autonomie de până la XX mile cu o singură încărcare. Indiferent dacă faci naveta la serviciu sau explorezi orașul, te poți baza pe scuterul nostru pentru a te menține.

Experimentați viitorul transportului

Sunteți gata să experimentați confortul, stilul și respectul ecologic al scuterului nostru electric negru? Comandă-l pe al tău astăzi și alătură-te comunității în creștere de pasionați de scutere electrice. Cu scuterul nostru, vă veți bucura de o navetă fără probleme, vă veți economisi bani la costurile de transport și vă veți face partea pentru a proteja mediul. Îmbrățișați viitorul transportului cu scuterul nostru electric negru.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart