producător de scutere solare cu ridicata

producător de scutere solare cu ridicata

Prezentarea viitorului transportului: scuterul solar

Experimentați puterea soarelui cu trotineta noastră solară

Sunteți gata să vă revoluționați naveta zilnică? Spune la revedere costurilor scumpe cu combustibilul și emisiilor nocive și salută scuterul nostru solar de ultimă oră. Alimentat de energia soarelui, acest mod de transport ecologic este bun nu numai pentru mediu, ci și pentru portofelul tău.

Beneficiile utilizării solare

Odată cu creșterea preocupării pentru mediu și nevoia de a reduce amprenta noastră de carbon, vehiculele alimentate cu energie solară au câștigat o popularitate semnificativă. Scuterul nostru solar oferă o gamă largă de beneficii care îl fac o alegere ideală pentru indivizii conștienți de mediu:

  • Zero emisii: Prin valorificarea puterii soarelui, scuterul nostru produce zero emisii, contribuind la combaterea poluării aerului și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
  • Economii de costuri: spuneți la revedere costurilor scumpe cu combustibilul. Cu scuterul nostru solar, vă puteți bucura de energie gratuită și nelimitată de la soare, economisind bani pe termen lung.
  • Întreținere redusă: Scuterul nostru solar este proiectat pentru a avea o întreținere redusă. , cu mai puține piese în mișcare și fără a fi nevoie de schimburi de ulei sau de alimentări regulate cu combustibil.
  • Ride silențioasă și lină: Alimentat de un motor electric, scuterul nostru oferă o călătorie silențioasă și lină, asigurând o experiență de navetă liniștită și plăcută.
  • Confort: Încărcarea scuterului solar este la fel de ușoară precum parcarea într-un loc însorit. Pur și simplu lăsați-l la soare și se va reîncărca automat, gata pentru următoarea călătorie.

Dezlănțuiți puterea energiei solare

Scuterul nostru solar este echipat cu echipamente de ultimă generație. panouri solare de ultimă generație care transformă eficient lumina soarelui în energie utilizabilă. Aceste panouri solare de înaltă calitate sunt integrate în designul scuterului, asigurând expunerea maximă la razele soarelui. Cu tehnologie avansată și inginerie inovatoare, scuterul nostru solar oferă performanțe și fiabilitate excepționale.

Design elegant și practic

Nu numai că scuterul nostru solar este ecologic, dar se mândrește și cu un design elegant și modern. Cu cadrul său ușor și dimensiunile compacte, este perfect pentru a naviga pe străzile aglomerate ale orașului și prin parcări aglomerate. Scuterul are un scaun confortabil, spațiu amplu de depozitare și comenzi intuitive, ceea ce îl face o alegere practică pentru naveta zilnică.

Experimentați viitorul transportului astăzi

Alăturați-vă revoluției ecologice a transportului și obțineți un impact pozitiv asupra mediului cu scuterul nostru solar. Indiferent dacă aveți nevoie de un mod de transport fiabil pentru naveta zilnică sau dacă doriți pur și simplu să vă reduceți amprenta de carbon, scuterul nostru solar este alegerea perfectă. Îmbrățișați puterea soarelui și bucurați-vă de o modalitate mai curată, mai ecologică și mai durabilă de a călători. Investește în viitorul transporturilor. Investește în scuterul nostru solar.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart