puternic producător de scutere electrice en-gros

puternic producător de scutere electrice en-gros

Experimentați puterea și libertatea scuterului nostru electric

Eliberați puterea cu trotineta noastră electrică

Sunteți gata să vă revoluționați naveta zilnică sau să vă explorați orașul cu stil? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru electric puternic. Proiectat cu tehnologie de ultimă oră și un design elegant și modern, scuterul nostru oferă o călătorie încântătoare, fiind în același timp ecologic și convenabil.

Performanță puternică

Trotineta noastră electrică este echipată cu un motor de înaltă performanță care oferă o cantitate impresionantă de putere. Indiferent dacă navigați pe străzile orașului sau abordați terenuri deluroase, acest scuter alunecă fără efort, oferindu-vă o călătorie lină și plăcută. Spune la revedere blocajelor de trafic și salută libertatea de a trece cu ușurință pe lângă mașini.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul aventurilor dvs.? Trotineta noastră electrică este echipată cu o baterie de lungă durată care vă asigură că puteți parcurge distanța. Cu o singură încărcare, puteți călători până la XX mile, în funcție de diverși factori, cum ar fi terenul, greutatea călărețului și viteza. Așa că haide, explorează-ți orașul fără nicio anxietate.

Design elegant și elegant

De ce să faceți compromisuri cu stilul când vine vorba de scuterul dvs. electric? Scuterul nostru nu numai că oferă performanțe puternice, dar face și capetele cu designul său elegant și modern. Cu corpul său raționalizat, luminile LED și ghidonul ergonomic, veți conduce cu stil și veți atrage priviri invidioase oriunde ați merge.

Caracteristici inteligente

Trotineta noastră electrică nu este doar puternică, ci și inteligentă. Vine cu o serie de funcții inteligente care vă îmbunătățesc experiența de condus. Afișajul LED încorporat oferă informații în timp real despre viteza, durata de viață a bateriei și distanța parcursă. În plus, scuterul este echipat cu un far și o lampă spate luminoase, asigurând vizibilitate și siguranță, chiar și în timpul plimbărilor nocturne.

Confortul la îndemână

Înțelegem importanța confortului în viața de zi cu zi. De aceea, scuterul nostru electric este conceput pentru a fi ușor și pliabil, făcându-l ușor de transportat și depozitat atunci când nu este utilizat. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi locuri noi, scuterul nostru oferă echilibrul perfect între putere și portabilitate.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta noastră electrică este construită cu materiale de înaltă calitate și este supusă unor teste riguroase pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea. Dispune de un sistem de frânare receptiv care permite opriri rapide și sigure, oferindu-vă liniște sufletească în timpul mersului. În plus, construcția robustă a scuterului oferă stabilitate și echilibru, chiar și la viteze mari.

Alăturați-vă revoluției electrice

Sunteți gata să vă alăturați revoluției electrice și să experimentați puterea scuterului nostru electric? Spuneți la revedere costurilor scumpe cu combustibilul, congestionării traficului și emisiilor nocive. Cu scuterul nostru, vă puteți bucura de un mod mai ecologic și mai eficient de a vă deplasa. Deci, de ce să așteptați? Fă primul pas către un viitor mai durabil și îmbrățișează libertatea scuterului nostru electric puternic.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart