Producător de set de biciclete electronice

Producător de set de biciclete electronice

Îmbunătățiți-vă experiența de ciclism cu un set de biciclete electrice

Experimentați viitorul ciclismului cu un set de biciclete electrice

Sunteți gata să vă duceți aventurile cu bicicleta la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât setul nostru de biciclete electrice de înaltă calitate. Conceput pentru a vă transforma bicicleta obișnuită într-o mașină alimentată electric, setul nostru de biciclete electronice oferă o modalitate convenabilă și ecologică de a explora lumea din jurul vostru.

Deplasare fără efort cu energie electrică

Cu setul nostru de biciclete electrice, puteți călători fără efort prin naveta zilnică sau puteți aborda terenuri dificile cu ușurință. Motorul electric oferă un plus de putere, permițându-vă să cuceriți dealuri și distanțe lungi fără a transpira. Spune la revedere plimbărilor obositoare și salut călătoriilor plăcute.

Instalare și compatibilitate ușoară

Instalarea setului nostru de biciclete electronice este ușoară. Proiectat pentru a fi ușor de utilizat, poate fi atașat cu ușurință la majoritatea bicicletelor standard. Indiferent dacă aveți o bicicletă de munte, o bicicletă de drum sau o bicicletă hibridă, setul nostru de biciclete electrice este compatibil cu diverse modele. Pur și simplu urmați instrucțiunile pas cu pas și veți fi gata de plecare în cel mai scurt timp.

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul călătoriei? Setul nostru de bicicletă electronică vine cu o baterie de lungă durată care vă asigură că vă puteți bucura de ore întregi de ciclism fără întreruperi. Bateria este reîncărcabilă, permițându-vă să o alimentați în mod convenabil acasă sau la serviciu. Rămâneți puternic și explorați noi orizonturi fără limitări.

Experiență de condus personalizabilă

Înțelegem că fiecare ciclist are preferințe unice. De aceea, setul nostru de biciclete electronice oferă moduri de mers personalizate. Puteți regla cu ușurință nivelul de asistență electrică în funcție de nevoile dvs. Indiferent dacă doriți un mic impuls sau putere electrică completă, setul nostru de biciclete electrice vă permite să mergeți într-un mod care vă simți confortabil și natural.

Funcții de siguranță îmbunătățite

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Setul nostru de biciclete electronice este echipat cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură și fără griji. De la sisteme de frânare fiabile până la lumini LED pentru o vizibilitate îmbunătățită, setul nostru de biciclete electrice vă ajută să fiți în siguranță pe drum, zi sau noapte.

Transport prietenos cu mediul

Alegând setul nostru de biciclete electronice, nu numai că vă îmbunătățiți experiența de mers cu bicicleta, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Bicicletele electrice sunt o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale, reducând emisiile de carbon și minimizând amprenta de carbon. Alăturați-vă mișcării către transport durabil și aveți un impact pozitiv asupra mediului.

Îmbunătățiți-vă bicicleta astăzi

Sunteți gata să vă transformați bicicleta obișnuită într-o bicicletă electronică extraordinară? Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți experiența de ciclism cu setul nostru premium de biciclete electronice. Experimentați bucuria de a conduce fără efort, explorați noi destinații și contribuiți la o planetă mai curată. Comandați setul de biciclete electrice astăzi și porniți într-o nouă eră a ciclismului.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart