producător de triciclete electrice en-gros

producător de triciclete electrice en-gros

Treicicleta electrică supremă pentru o călătorie ecologică și convenabilă

Prezentarea tricicletei electrice

Căutați o modalitate mai ecologică și mai convenabilă de a vă deplasa prin oraș? Nu căutați mai departe decât tricicleta noastră electrică de top. Combinând beneficiile unei biciclete și ale unui vehicul motorizat, tricicleta noastră electrică oferă o soluție de transport unică și ecologică.

Eficiență și confort

Cu motorul său electric puternic, tricicleta noastră oferă o călătorie lină și fără efort. Spune-ți adio de la necazul de a pedala în sus sau împotriva vântului. Motorul electric se ocupă de munca grea pentru tine, permițându-ți să te bucuri de călătoria ta fără a transpira. Tricicleta noastră electrică este echipată cu o baterie de lungă durată care vă asigură că puteți călători pe distanțe lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Pur și simplu încărcați bateria peste noapte și sunteți gata să plecați a doua zi. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru navetă, pentru a face comisioane sau pentru plimbări pe îndelete prin cartier.

Siguranță și stabilitate

Siguranța este prioritatea noastră principală, motiv pentru care tricicleta noastră electrică este proiectată având în vedere stabilitatea. Configurația sa cu trei roți oferă echilibru și control excelent, făcându-l potrivit pentru călăreți de toate vârstele și abilitățile. Indiferent dacă sunteți un ciclist experimentat sau un începător, puteți naviga cu încredere prin trafic sau puteți manevra cu ușurință virajele strâmte. În plus, tricicleta noastră electrică este echipată cu funcții avansate de siguranță, cum ar fi lumini LED, reflectoare și un claxon, asigurându-vă că sunteți vizibil pentru alți utilizatori ai drumului și că sunteți capabil să-i avertizeze despre prezența dvs. Cu tricicleta noastră, poți călători cu liniște sufletească, știind că ești protejat și vizibil în orice moment.

Confort și stil

Înțelegem că confortul este esențial pentru o plimbare plăcută, motiv pentru care tricicleta noastră electrică este proiectată cu caracteristici ergonomice. Scaunul și ghidonul reglabil vă permit să găsiți poziția perfectă de condus, reducând tensiunea pe spate și articulații. Scaunul lat și căptușit al tricicletei oferă un suport optim, asigurând o călătorie confortabilă chiar și în călătoriile mai lungi. Nu numai că tricicleta noastră electrică este funcțională, dar se mândrește și cu un design elegant și modern. Cadrul său elegant și opțiunile de culori vibrante îl fac să vă învârtă capul oriunde ați merge. Ieșiți în evidență din mulțime și călătoriți cu stil cu tricicleta noastră electrică.

Prietenoase cu mediul

Alegând tricicleta noastră electrică, luați o decizie conștientă de a vă reduce amprenta de carbon. Triciclurile electrice produc zero emisii, spre deosebire de vehiculele tradiționale pe gaz. Cu tricicleta noastră, puteți contribui la un mediu mai curat și mai sănătos, în timp ce vă bucurați de beneficiile unui mod de transport fiabil și convenabil.

Concluzie

Experimentați viitorul transportului personal cu tricicleta noastră electrică. Combinând eficiența, confortul, siguranța și stilul, tricicleta noastră este alegerea perfectă pentru persoanele conștiente de mediu care doresc să se bucure de o plimbare confortabilă și plăcută. Spune-ți adio blocajelor de trafic și problemelor de parcare și îmbrățișează libertatea și flexibilitatea pe care le oferă tricicleta noastră electrică. Investește astăzi într-un mod de transport mai ecologic și mai durabil.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart