scuter electric 20 mph producător angro

scuter electric 20 mph producător angro

Scuterul electric suprem pentru pasionații de viteză – Atingeți 20 mph în stil

Scuterul electric suprem pentru pasionații de viteză

Sunteți un amator de senzații tari în căutarea unei plimbări pline de adrenalină ? Nu mai căuta! Scuterul nostru electric este alegerea perfectă pentru pasionații de viteză care doresc entuziasm și doresc să atingă viteze de până la 20 mph.

Experimentați fiorul vitezei

Trotineta noastră electrică este concepută pentru a oferi o experiență încântătoare. Cu motorul său puternic și tehnologia avansată, puteți atinge fără efort viteze de 20 mph, făcând din fiecare călătorie o aventură. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu, explorați orașul sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru electric vă va duce acolo cu stil și cu o viteză impresionantă.

Puternic și eficient

Echipat cu un motor de înaltă performanță, scuterul nostru electric oferă atât putere, cât și eficiență. Motorul oferă o accelerație lină și receptivă, permițându-vă să atingeți fără efort viteza dorită. Nu numai că scuterul nostru electric este puternic, dar este și eficient din punct de vedere energetic. Cu tehnologia sa avansată a bateriei, vă puteți bucura de plimbări mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. În plus, sistemul de frânare regenerativă al scuterului ajută la conservarea energiei și la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Siguranța în primul rând

Înțelegem că siguranța este o prioritate de top atunci când vine vorba de trotinete electrice. De aceea, scuterul nostru este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură și plăcută. Scuterul are un cadru robust și frâne fiabile, oferind stabilitate și control chiar și la viteze mari. Sistemul de frânare receptiv permite opriri rapide, oferindu-vă liniște sufletească în timpul mersului. În plus, scuterul este echipat cu lumini LED strălucitoare, atât în față, cât și în spate, pentru a spori vizibilitatea și a te asigura că ești văzut de ceilalți pe drum. Cu scuterul nostru electric, puteți călători cu încredere, știind că siguranța este întotdeauna o prioritate.

Confort și comoditate

Conducerea unui scuter electric ar trebui să fie o experiență confortabilă și convenabilă. Scuterul nostru este proiectat ținând cont de confortul dvs., având un scaun capitonat și ghidon ergonomic care oferă o prindere confortabilă. Cu designul său ușor și pliabil, scuterul nostru este ușor de transportat și depozitat. Îl poți plia fără efort și îl poți lua cu tine în transportul public sau îl poți depozita în spații mici.

Calitate și durabilitate

Ne mândrim să oferim produse de înaltă calitate, care sunt construite pentru a dura. Scuterul nostru electric este fabricat din materiale durabile care pot rezista rigorilor utilizării zilnice. Indiferent dacă mergi pe trotuare netede sau te apropii de terenuri denivelate, scuterul nostru este conceput pentru a face față tuturor. Cu întreținere și îngrijire regulată, vă puteți bucura de emoția de a conduce la 20 mph în anii următori.

Concluzie

Dacă ești un pasionat de viteză în căutarea unui scuter electric care poate atinge 20 mph, scuterul nostru este alegerea perfectă. Cu motorul său puternic, caracteristicile de siguranță, confortul și durabilitatea, puteți experimenta fiorul vitezei în timp ce vă bucurați de o călătorie sigură și plăcută. Nu rata entuziasmul – ia-ți scuterul electric astăzi și pornește în aventuri palpitante ca niciodată!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart