Scuter electric cu 4 roți pentru adulți producător angro

Scuter electric cu 4 roți pentru adulți producător angro

Pregătește-te de croazieră cu trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți

Experimentează libertatea trotinetei noastre electrice cu 4 roți pentru adulți

Ești gata să-ți duci mobilitatea la următoarea nivel? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru electric cu 4 roți pentru adulți. Proiectat pentru confortul și comoditatea dvs., acest scuter este perfect pentru cei care doresc să se bucure de aer liber, să facă comisioane sau pur și simplu să navigheze prin cartier.

Stabilitate și siguranță de neegalat

Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți oferă o stabilitate de neegalat, făcându-l o alegere sigură și de încredere pentru oricine. Cu patru roți care oferă o bază solidă, te poți simți încrezător și în siguranță în timp ce mergi. Indiferent dacă navigați prin colțuri strânse sau navigați pe teren accidentat, acest scuter vă va menține stabil și echilibrat.

Performanță puternică

Nu lăsați să vă păcălească designul elegant și compact. Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți are o putere puternică. Cu tehnologia avansată a motorului și bateriei, vă veți bucura de o călătorie lină și fără efort de fiecare dată. Spune la revedere timpilor lungi de încărcare și salut autonomie extinsă. Scuterul nostru este construit pentru a ține pasul cu stilul tău de viață activ.

Confortabil și reglabil

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de alegerea unui scuter. De aceea, scuterul nostru electric cu 4 roți pentru adulți este echipat cu un scaun confortabil și cotiere reglabile. Puteți personaliza cu ușurință scuterul pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră unice. Indiferent dacă ești înalt sau scund, acest scuter va oferi potrivirea perfectă pentru o plimbare confortabilă.

Funcții convenabile

Ne-am gândit la toate pentru ca experiența dvs. să fie cât mai convenabilă posibil. Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți vine cu un coș de depozitare spațios, perfect pentru a transporta alimente, pungi de cumpărături sau obiecte personale. Trotineta are, de asemenea, un port de încărcare USB încorporat, permițându-vă să vă încărcați dispozitivele din mers. În plus, cu comenzile sale ușor de utilizat și afișajul intuitiv, veți fi pus în funcțiune în cel mai scurt timp.

Îmbunătățiți-vă independența

Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți nu este doar un mijloc de transport, ci este o îmbunătățire a stilului de viață. Vă oferă libertatea de a merge oriunde doriți, oricând doriți. Indiferent dacă explorezi locuri noi sau faci comisioane, acest scuter va fi partenerul tău de încredere. Spune-ți la revedere că te bazezi pe alții pentru transport și îmbrățișează independența pe care o meriți.

Alege calitatea și fiabilitatea

Când vine vorba de a investi într-un scuter, calitatea și fiabilitatea sunt primordiale. Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți este construită pentru a rezista. Cu construcția sa durabilă și componentele de înaltă calitate, puteți avea încredere că acest scuter va rezista testului timpului. Suntem în spatele produsului nostru și oferim o garanție completă pentru liniștea dumneavoastră.

Concluzie

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură? Trotineta noastră electrică cu 4 roți pentru adulți este alegerea perfectă. Cu stabilitatea de neegalat, performanța puternică și caracteristicile convenabile, veți naviga cu stil și confort. Nu mai aștepta, pune mâna pe acest scuter incredibil și experimentează libertatea și independența după care tânjii.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart